rainbowgamer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
Arkadaşlar Windows'u HDD diskinden SSD diskine (veri kaybı olmadan) taşımanın en kolay yolu nedir ?
disk klonlama denir buna bu iş için programlar ve detaylı rehberler mevcut youtube daArkadaşlar Windows'u HDD diskinden SSD diskine (veri kaybı olmadan) taşımanın en kolay yolu nedir ?
Ama 1tb dolu hdd ssd'ye aktarınca 250gb yer var sığmaz ki ?disk klonlama denir buna bu iş için programlar ve detaylı rehberler mevcut youtube da
sadece windows aktarımı yapabiliyorsunuz kolay halledersinizAma 1tb dolu hdd ssd'ye aktarınca 250gb yer var sığmaz ki ?
Link varsa atabilir misiniz ? bilgilendiricisadece windows aktarımı yapabiliyorsunuz kolay halledersiniz
Bana şey denmişti bu videoları izlerken mesela 2tb hdd var 250gb ssdye aktarırken hdd'de 250den fazla dosya olmamalı demişti technopat ben mi yanlış anladım yoksa olmasa da olur mu ?detaylı bir rehber videosu
Bence sen disk klonlamayı boş ver hdd yi çıkartıp ssd ye windows kur ardından her şey tamamlanınca hdd yi takarsın sonrasında ssd yi boot menüden 1 e alırsın ve hdd'den gerekli bilgilerini bulut ile dopalarsın veya harici fiziksel bir disk ile depolarsın sonrasında hdd yi resetlersin ve olay tamamlanır ama bildiğim kadarıyla klonlamak için dosyalarını sıkıştırabilirsin mesela 1 gb lık dosyayı 200mb filan yapabiliyorsun diye biliyorum eğer öyle olur ise rahat bir şekilde çok uğraşmadan disk klonlamış olursunBana şey denmişti bu videoları izlerken mesela 2tb hdd var 250gb ssdye aktarırken hdd'de 250den fazla dosya olmamalı demişti technopat ben mi yanlış anladım yoksa olmasa da olur mu ?
Hocam HDD çıkarmak falan zor iş şimdi klonlama işleminde sadece windows aktarma var mı yok mu anlamadımBence sen disk klonlamayı boş ver hdd yi çıkartıp ssd ye windows kur ardından her şey tamamlanınca hdd yi takarsın sonrasında ssd yi boot menüden 1 e alırsın ve hdd'den gerekli bilgilerini bulut ile dopalarsın veya harici fiziksel bir disk ile depolarsın sonrasında hdd yi resetlersin ve olay tamamlanır ama bildiğim kadarıyla klonlamak için dosyalarını sıkıştırabilirsin mesela 1 gb lık dosyayı 200mb filan yapabiliyorsun diye biliyorum eğer öyle olur ise rahat bir şekilde çok uğraşmadan disk klonlamış olursun
En mantıklı ve garanti yol bu.Bence sen disk klonlamayı boş ver hdd yi çıkartıp ssd ye windows kur ardından her şey tamamlanınca hdd yi takarsın sonrasında ssd yi boot menüden 1 e alırsın ve hdd'den gerekli bilgilerini bulut ile dopalarsın veya harici fiziksel bir disk ile depolarsın sonrasında hdd yi resetlersin ve olay tamamlanır ama bildiğim kadarıyla klonlamak için dosyalarını sıkıştırabilirsin mesela 1 gb lık dosyayı 200mb filan yapabiliyorsun diye biliyorum eğer öyle olur ise rahat bir şekilde çok uğraşmadan disk klonlamış olursun
Hocam diskleri yerinden çıkarmak çok zaman alır çünkü arkadaşımın başına geldi bu klonlamada sadece windows aktarmak ollmaz mıEn mantıklı ve garanti yol bu.