Y yusufff43 80+ Katılım 15 Ocak 2026 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 Perşembe, 04:59 #1 Bilgisayarim msi thin 15 ve windowsu iso olarak yukleyip indirdim boot ayarlarini yaptim fakat şuan disk bulunamadi diye bir sorun veriyor. Ugrasmaya baslayali bayagi oldu bir yardim eli uzatir misiniz biliyorsanız? Ekler 1000022706.webp 1.7 MB · Hit: 11
Bilgisayarim msi thin 15 ve windowsu iso olarak yukleyip indirdim boot ayarlarini yaptim fakat şuan disk bulunamadi diye bir sorun veriyor. Ugrasmaya baslayali bayagi oldu bir yardim eli uzatir misiniz biliyorsanız?
I Dug Two Graves 80+ Bronze Katılım 19 Ekim 2025 Mesajlar 1,234 Reaksiyon skoru 768 Perşembe, 06:25 #2 BIOS'a gir, Advanced ayarlarından VMD Controller'ı bul ve Disabled yap.İlla VMD açık kalsın dersen de, MSI sitesinden Intel RST driverını indirip USB'ye atman ve kurulumda tanıtman lazım.
BIOS'a gir, Advanced ayarlarından VMD Controller'ı bul ve Disabled yap.İlla VMD açık kalsın dersen de, MSI sitesinden Intel RST driverını indirip USB'ye atman ve kurulumda tanıtman lazım.