asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
ss atar mısınızHocam masaüstüne gittim ama sistem HDD görmüyor ne yapabilirim
ss atar mısınızHocam masaüstüne gittim ama sistem HDD görmüyor ne yapabilirim
buyurun
windows güncellemelerini yaptıktan sonra yapın bunu
bu konuda bilgim yok hocam videoda aynısı yazıyor mu ?oldu hocam birde bitlocker tarafındna kilitlendi diyor bir sorun yaratırmı
bakınca hesabınızla oturum açarsanız düzelir diyor siz hesabınızla girş yaptınız mıyazmıyor
windwos bana hesapla ilgili hiç bir şey sormadı ama bitlocker ile kitlendiginde diske bir şey inmiyorudu degilmibakınca hesabınızla oturum açarsanız düzelir diyor siz hesabınızla girş yaptınız mı
pek bi bilgim yok hocam bu konuda ama kodu bulabiliyorsunuz hocam sıkıntı değil gibi pekwindwos bana hesapla ilgili hiç bir şey sormadı ama bitlocker ile kitlendiginde diske bir şey inmiyorudu degilmi
veya bu konuda yeni konu açın yardımcı olurlar halledemezsenizpek bi bilgim yok hocam bu konuda ama kodu bulabiliyorsunuz hocam sıkıntı değil gibi pek
telden ytye yazın hocam çıkar videolarınereden buluyorum kodu hocam suanlık bir şey istemiyor ama yinede biryere yazayım
saolun hocam bu saate yardımcı oldunuz ogrenmiş oldum cok teşşekür ediyorumveya bu konuda yeni konu açın yardımcı olurlar halledemezseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telden ytye yazın hocam çıkar videoları
rica ederim hocam ne demek ana kartınız wifi veya bluetoohu varsa driverlarını kurmayı unutmayınsaolun hocam bu saate yardımcı oldunuz ogrenmiş oldum cok teşşekür ediyorum![]()