Windows'u sizce sıfırlamalı mıyım?

Yani bu ekrnada hiç bir disk seçeneği gorunmiyecekmi
iki disk kalıcak biri hdd biri ssd zaten silemezsiniz onları oradan ssdyi seçip ona kurun hdd yi sakın seçmeyin

iki disk kalıcak biri hdd biri ssd zaten silemezsiniz onları oradan ssdyi seçip ona kurun hdd yi sakın seçmeyin
Hocam çok yordum ama silmediklerimin yanında tür olarak birincil yazicak degilmi

Hocam çok yordum ama silmediklerimin yanında tür olarak birincil yazicak degilmi
tam hatırlamıyorum da hocam hepsini sil yapın sonra o ayrı 100 mb 500 mb olan birleşiyor silinmeyenleri de silemiyorsunuz zaten izin vermiyor

tam hatırlamıyorum da hocam hepsini sil yapın sonra o ayrı 100 mb 500 mb olan birleşiyor silinmeyenleri de silemiyorsunuz zaten izin vermiyor
Ordan HDD ve SSD silmem gerek degilmi onları sildikten sonra bana komple boş bir SSD mi gostericsk

hocam son iki tane kalır biri hdd biri ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz şuan bi ekranı çekip atın
Tamamdır hocam diğerlerini sildim şuan SSD seçili USB silmeden devam ediyorum dogrumudur

Ekler

• IMG_20250411_003342.jpg
    IMG_20250411_003342.jpg
    2.7 MB · Hit: 16
Şuanda yükleme ekranında bir sorun ile karsilasirsam yazarım hocam
önce windows güncelleştirmelerini kurun ayrıca ben her yazılımsal bir şey kurduğumda pcyi yeniden başlatmayı tercih ediyorum size kalmış ama yapabilirsiniz

önce windows güncelleştirmelerini kurun ayrıca ben her yazılımsal bir şey kurduğumda pcyi yeniden başlatmayı tercih ediyorum size kalmış ama yapabilirsiniz
USB çıkartıyorum hocam artik

Ekler

• IMG_20250411_004739.jpg
    IMG_20250411_004739.jpg
    2 MB · Hit: 13
Geri