iki disk kalıcak biri hdd biri ssd zaten silemezsiniz onları oradan ssdyi seçip ona kurun hdd yi sakın seçmeyinYani bu ekrnada hiç bir disk seçeneği gorunmiyecekmi
tam hatırlamıyorum da hocam hepsini sil yapın sonra o ayrı 100 mb 500 mb olan birleşiyor silinmeyenleri de silemiyorsunuz zaten izin vermiyorHocam çok yordum ama silmediklerimin yanında tür olarak birincil yazicak degilmi
Ordan HDD ve SSD silmem gerek degilmi onları sildikten sonra bana komple boş bir SSD mi gostericsktam hatırlamıyorum da hocam hepsini sil yapın sonra o ayrı 100 mb 500 mb olan birleşiyor silinmeyenleri de silemiyorsunuz zaten izin vermiyor
hocam son iki tane kalır biri hdd biri ssdOrdan HDD ve SSD silmem gerek degilmi onları sildikten sonra bana komple boş bir SSD mi gostericsk
siz şuan bi ekranı çekip atınhocam son iki tane kalır biri hdd biri ssd
Tamamdır hocam diğerlerini sildim şuan SSD seçili USB silmeden devam ediyorum dogrumudurhocam son iki tane kalır biri hdd biri ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siz şuan bi ekranı çekip atın
evet hocam devam diyinTamamdır hocam diğerlerini sildim şuan SSD seçili USB silmeden devam ediyorum dogrumudur
önce windows güncelleştirmelerini kurun ayrıca ben her yazılımsal bir şey kurduğumda pcyi yeniden başlatmayı tercih ediyorum size kalmış ama yapabilirsinizŞuanda yükleme ekranında bir sorun ile karsilasirsam yazarım hocam
pc açılınca çıkartınUSB çıkartıyorum hocam artik