Murat demir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 257
kulaklık asus rog strix go 2.4 şarj adaptörü 25w masamın hemen altında ve uzun bi kablo olduğu için kolayıma gelir bununla şarj etsem bi sorun olur mu ?
işte ondan soruyorum ya bi sorun olur mu diye daha hiç adaptör ile şarj etmedim zatenbatarya ölümce gelen pişmanlık hissi
Etmemelisinde, bir ara adaptör şarj olayı garantiden bile çıkarıyordu hâla var mı bilmem ama bilgisayarın usb leriyle şarj edin derim.işte ondan soruyorum ya bi sorun olur mu diye daha hiç adaptör ile şarj etmedim zaten![]()
olmaz. Elektronik aletlerin aşırı akım koruması var.kulaklık asus rog strix go 2.4 şarj adaptörü 25w masamın hemen altında ve uzun bi kablo olduğu için kolayıma gelir bununla şarj etsem bi sorun olur mu ?
Ben de bilgisayarın usb portunda şarj etmeyi düşünüyorum bir problem yaşadınız mı?ben garanti olsun bilgisayarın usb portundan şarj edeyim teşekkürler cevaplar için
pc usb portundan şarj etmek sorun yaratmıyo zaten yapılması gereken doğru şey bu fakat dikkat edin yüksek voltajlı bir adaptör ile şarj etmeyin kulaklık gibi cihazları.Ben de bilgisayarın usb portunda şarj etmeyi düşünüyorum bir problem yaşadınız mı?