aragonattt
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 679
- İsim
- Efe Kaya
- efekayakaya
- Bütçe
- 5000
Merhaba Arkadaşlar,
Evimize gelen yeni kızımız sağ olsun kablolu kulaklık kullanmak gün geçtikçe zorlanıyor
Şu anki kulaklığım Razer Blackshark v2X. 3 seneyi doldurduğum kulaklığım kulaklarımı 2 saatlik kullanım sonrası acıtıyor ve kendi ses kartı olmaması, benim gözümdeki 2 tane eksi özelliği onun dışında memnun olduğum bir kulaklık kendisi. Kablosunun ve mikrofonunun düzenli saldırıya uğramasından dolayı ömrünün sonuna yaklaşıyor. Bundan dolayı ben de wireless kulaklık arayışına girdim ama istediğim fiyat bandında beni tatmin eden bir kulaklık da bulamadım.
Yine de dikkatimi çeken kulaklıkları aşağı bırakıyorum. Bu kulaklıklar içinden ve ya dışından tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Corsair HS65:
Steelseries Arctis 1 Wireless:
Steelseries Arctis Nova 5 Wireless:
HyperX Cloud III Wireless:
Razer Barracuda X:
Corsair Void RGB Elite Wireless:
Evimize gelen yeni kızımız sağ olsun kablolu kulaklık kullanmak gün geçtikçe zorlanıyor
Şu anki kulaklığım Razer Blackshark v2X. 3 seneyi doldurduğum kulaklığım kulaklarımı 2 saatlik kullanım sonrası acıtıyor ve kendi ses kartı olmaması, benim gözümdeki 2 tane eksi özelliği onun dışında memnun olduğum bir kulaklık kendisi. Kablosunun ve mikrofonunun düzenli saldırıya uğramasından dolayı ömrünün sonuna yaklaşıyor. Bundan dolayı ben de wireless kulaklık arayışına girdim ama istediğim fiyat bandında beni tatmin eden bir kulaklık da bulamadım.
Yine de dikkatimi çeken kulaklıkları aşağı bırakıyorum. Bu kulaklıklar içinden ve ya dışından tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Corsair HS65:
Steelseries Arctis 1 Wireless:
Steelseries Arctis 1 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Arctis 1 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Steelseries Arctis Nova 5 Wireless:
STEELSERIES Arctis Nova 5 Wireless & Bluetooth Kablosuz Gaming Kulak Üstü Kulaklık Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES Arctis Nova 5 Wireless & Bluetooth Kablosuz Gaming Kulak Üstü Kulaklık fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen
www.mediamarkt.com.tr
HyperX Cloud III Wireless:
HYPERX Cloud III Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de
www.mediamarkt.com.tr
Razer Barracuda X:
Razer Barracuda X Black RZ04-04430100-R3M1 7.1 Surround 2.4GHz/Bluetooth/3.5mm Mikrofonlu Siyah Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair Void RGB Elite Wireless:
Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, 3.699,03...
www.akakce.com