Neler Yeni

Wireless Kulaklık Önerisi

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Bütçe
5000
Merhaba Arkadaşlar,

Evimize gelen yeni kızımız sağ olsun kablolu kulaklık kullanmak gün geçtikçe zorlanıyor :)

Şu anki kulaklığım Razer Blackshark v2X. 3 seneyi doldurduğum kulaklığım kulaklarımı 2 saatlik kullanım sonrası acıtıyor ve kendi ses kartı olmaması, benim gözümdeki 2 tane eksi özelliği onun dışında memnun olduğum bir kulaklık kendisi. Kablosunun ve mikrofonunun düzenli saldırıya uğramasından dolayı ömrünün sonuna yaklaşıyor. Bundan dolayı ben de wireless kulaklık arayışına girdim ama istediğim fiyat bandında beni tatmin eden bir kulaklık da bulamadım.

Yine de dikkatimi çeken kulaklıkları aşağı bırakıyorum. Bu kulaklıklar içinden ve ya dışından tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Corsair HS65:

Steelseries Arctis 1 Wireless:

Steelseries Arctis Nova 5 Wireless:

HyperX Cloud III Wireless:

Razer Barracuda X:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair Void RGB Elite Wireless:

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ulaş dursun
Nova 5 tercih edebilirsin Cloud 3 kesinlikle önermem ben iade ettim kulaklıkta sıkıntı var.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Nova 5 ya da Barracuda X öneririm. Diğerlerin de Arctis eski seri, C3 ise terletip rahatsız edebilir. Bende bu nedenden dolayı bu iki üründen vaz geçmiştim.

Barracuda burada daha ucuz bir de;

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nova 5 ya da Barracuda X öneririm. Diğerlerin de Arctis eski seri, C3 ise terletip rahatsız edebilir. Bende bu nedenden dolayı bu iki üründen vaz geçmiştim.

Barracuda burada daha ucuz bir de;

İlk araştırırken 3000 lira seviyelerinde bakıyordum. Sonra düzgün bir şey olsun düzgün bir şey olsun diye diye 5k bandına bakmaya başladım. Aslında bütçemin de biraz üstünde kalıyor nova 5. Razer barracuda ise blacksharkv2x(mevcut kulaklığım) gibi acıtır mı diye düşünüyorum ona emin olamadım. Corsairler ise hem klavye hem mouse markam Corsair olduğu için cazip geliyor ama eski teknoloji barındırıyorlar sanırım onlara da güvenemedim.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
İlk araştırırken 3000 lira seviyelerinde bakıyordum. Sonra düzgün bir şey olsun düzgün bir şey olsun diye diye 5k bandına bakmaya başladım. Aslında bütçemin de biraz üstünde kalıyor nova 5. Razer barracuda ise blacksharkv2x(mevcut kulaklığım) gibi acıtır mı diye düşünüyorum ona emin olamadım. Corsairler ise hem klavye hem mouse markam Corsair olduğu için cazip geliyor ama eski teknoloji barındırıyorlar sanırım onlara da güvenemedim.

Bende aynı şekil iyi olsun diye araştırdım Nova 5 buldum. Barracuda X'i sonradan gördüm hocam. Fiyatı da gaming gecesinde uygun gelince yapıştırdım.

Blackshark deri olduğu için rahatsız eder diye düşünüyorum. Bende deri kullandığımda terletip, ağrı yapıyordu. Bu yüzden kumaş tercihinde bulundum. Aynı etki edeceğini sanmıyorum.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Razer için yazılım konusunda ne yorum yaparsınız peki hocam benim kulaklıkta 7.1 on off dışında bir ayarı yok.
Bende aynı şekil iyi olsun diye araştırdım Nova 5 buldum. Barracuda X'i sonradan gördüm hocam. Fiyatı da gaming gecesinde uygun gelince yapıştırdım.

Blackshark deri olduğu için rahatsız eder diye düşünüyorum. Bende deri kullandığımda terletip, ağrı yapıyordu. Bu yüzden kumaş tercihinde bulundum. Aynı etki edeceğini sanmıyorum.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Cloud 3 Wireless iyi fiyat. O varken Barracuda bakılmaz bile.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Razer için yazılım konusunda ne yorum yaparsınız peki hocam benim kulaklıkta 7.1 on off dışında bir ayarı yok.

Hocam buna kullandıktan sonra cevap vereyim. Dağıtıma çıkmış. Gece vardiyasındayım yarın cevaplayım.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Hocam buna kullandıktan sonra cevap vereyim. Dağıtıma çıkmış. Gece vardiyasındayım yarın cevaplayım.
Tamamdır hocam teşekkürler

Corsair ürünler için yorumu olan var mıdır dostlar?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Tamamdır hocam teşekkürler

Corsair ürünler için yorumu olan var mıdır dostlar?

Ürün geldi kullandım. Ses seviyesi gayet güzel. 40’dan fazla açamıyorum yani o derece güçlü. Bassları iyi değil bana göre. 7.1 var uygulaması ile de deneyebiliyorsun. THX uygulaması var Razer’ın. Onunla daha da detaylı yapabiliyorsun.

Top Bottom