Wireless kulaklık önerisi

NeeK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
700
Bütçe
4000
Amazon depodan ürün aramak sonuçsuz kaldığı için vazgeçtim. Bir indirim de göremedim. Bu bütçe içerisinde FPS ve müzik odaklı alınabilecek en iyi kulaklık nedir ? Wraith stoklarında sadece mchose v9 pronun tek rengi kalmış. ( onun da bitmiş :D )

Son düzenleme:
Amazon depodan ürün aramak sonuçsuz kaldığı için vazgeçtim. Bir indirim de göremedim. Bu bütçe içerisinde FPS ve müzik odaklı alınabilecek en iyi kulaklık nedir ? Wraith stoklarında sadece mchose v9 pronun tek rengi kalmış.
Amazon depodan g733 aldım 2200 tl'ye,
bunları yakaladım ama ihtiyacım yoktu iptal ettim, yakalayabilirsem güzel bir şey sana paslarım.
razer barracuda x 2800 tl
Hyperx cloud 3 1800 tl
Hyperx cloud stinger 2 2300 tl
Razer kraken v4 4000 tl

bunları yakaladım ama ihtiyacım yoktu iptal ettim, yakalayabilirsem güzel bir şey sana paslarım.
Hyperx cloud 3 1800 tl
Razer kraken v4 4000 tl
Hocam cloud 3 falan görmedim hiç valla geldiği gibi gidiyor. Görürsen ve haber verirsen iyi olur sağ ol.

Kablolu olsa da cloud 3 sağlam olduğu için öyle 1800 gibi harika fiyatlar olursa haber edebilirsen sevinirim
Haber ederim, 2 haftada 5 kulaklık iptal etmişim amazon depo'dan, sabredebilirsen 1-2 aya güzel bir şey yakalarım.

Hyperx cloud 3 1800 tl
Razer kraken v4 4000 tl
Hocam barracuda x 2022 aldım önüme düştüğü için pişman eder mi ?

Hocam barracuda x 2022 aldım önüme düştüğü için pişman eder mi ?
Hocam pişman etmez, bende o kulaklığı kullanıyordum g733 alınca mecbur kullanmayı bıraktım, dongle + bluetooth, her platformda çalışması, 250 gr olması, işlevsellik ve rahatlık iyi baya, tek eksisi malzeme kalitesi bence, gelince ses yüksekliği eşitleme açarsın, birde dolby access eq ayarı yaparsın, beğeneceğini düşünüyorum, ışığı yeşil yanması lazım dongle performansı çok daha iyi, razer uygulamasında eq ayarı yapamıyorsun thx satın alman gerekiyor, ama boşa satın alma bence, bende thx olmasına rağmen dolby access kullanıyordum, hiç para vermek istemezsen equalizer apo gibi uygulamalar kullanırsın.

Hocam pişman etmez, bende o kulaklığı kullanıyordum g733 alınca mecbur kullanmayı bıraktım, dongle + bluetooth, her platformda çalışması, 250 gr olması, işlevsellik ve rahatlık iyi baya, tek eksisi malzeme kalitesi bence, gelince ses yüksekliği eşitleme açarsın, birde dolby access eq ayarı yaparsın, beğeneceğini düşünüyorum, ışığı yeşil yanması lazım dongle performansı çok daha iyi, razer uygulamasında eq ayarı yapamıyorsun thx satın alman gerekiyor, ama boşa satın alma bence, bende thx olmasına rağmen dolby access kullanıyordum, hiç para vermek istemezsen equalizer apo gibi uygulamalar kullanırsın.
Olumsuz yorumlar görünce biraz tereddüt ettim doğrusu. Fiyat olarak 2.8 e geldi cezbetti direkt umarım bi sorun olmaz.

Geri