Neler Yeni

Wireless Kulaklık Önerisi

kırmızışarapp

80+ Silver
Bütçe
1600
Yurt dışından gelecek bu kulaklıklar o yüzden bir tık daha ucuza geliyor. Fiyatlarını yanlarına yazacağım. Diyeceksiniz 435'in yanında bu kulaklıklar ne alaka. Eski kulaklığım Cloud 2'ye 900tl'ye alan arkadaşım var. O yüzden hiç ekleme yapmadam alabileceğim bir model. Diğerleri bir şekilde zorlayacak ama almak istediğim modeller onlarda. Kendinizde öneride bulunabilirsiniz. Yurtdışı fiyatı bu fiyatları geçmeyecek kulaklıklar.

Logitech G733 - 1844TL

Corsair Void RGB Elite Wireless - 1768TL

HyperX Cloud Core Wireless (Türkiye'den) - 1049TL

Son düzenleme:

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Arctis 1 önermem, kendim uygun diye Cloud Core wireless aldım kullanıyorum, memnunum ama rahatlık sıkıntısı çekiyorum kulak içi kulaklıktan geçtiğim için, G435 denemiştim Cloud Core'i aldıktan sonra kafada yok gibi bir şey ama ses konusunda çok başarılı olmadığı söyleniyor, Corsair Void en iyisi sanırım aralarında

kırmızışarapp

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctis 1 önermem, kendim uygun diye Cloud Core wireless aldım kullanıyorum, memnunum ama rahatlık sıkıntısı çekiyorum kulak içi kulaklıktan geçtiğim için, G435 denemiştim Cloud Core'i aldıktan sonra kafada yok gibi bir şey ama ses konusunda çok başarılı olmadığı söyleniyor, Corsair Void en iyisi sanırım aralarında
Arctis 1 kablolusu güzeldi sanki. Cloud Core kafama çok yattı. Ama daha iyi ne alabilirim diye düşünüyorum. Mikrofon önemli benim için yayınlar yapıyorum. Corsairda güzel gibi öneren arkadaşlarım var.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz
Arctis 1 kablolusu güzeldi sanki. Cloud Core kafama çok yattı. Ama daha iyi ne alabilirim diye düşünüyorum. Mikrofon önemli benim için yayınlar yapıyorum. Corsairda güzel gibi öneren arkadaşlarım var.
Arctis 1 hem kablolu hem kablosuz çok kötü, dış sesleri çok rahat duyuyorsunuz, 1-2 seneden sonra sağ veya sol kulak kısmında ses gidiyor, usb değil.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
arctis 9 alabilir misiniz ucuza hocam çoook güzel bi kulaklık

kırmızışarapp

80+ Silver

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Genel önerilmiyor hocam Arctis 1 ve 3, Cloud Core güzel, youtube'de Türkçe az sayıda olsa da İngilizce birçok incelemesi mevcut bakabilirsin, ama Corsair Void genel daha çok öneriliyor

+geçenlerde Steelseries Artics 7 Wireless 2000 TL'ye düşmüştü paylaşılmıştı forumda, devam ediyorsa indirimi bakabilirsin

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

kırmızışarapp

80+ Silver

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hocam iyi ve ucuz wireless kulaklık diye bişey malesef yok. Hatta cloud 2 den iyi fp kulaklık da yok. Siz bence kılaut 2den devam edin 🙂

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
Core Wireless'i çok kişi gömmüş forumda. Tam olarak bir odyofil olmasamda çıtırdan bir odyofilim. Kulaklığın ses kalitesi beni tatmin etti ve ortalama bir kafanız varsa konforu güzel.

kırmızışarapp

80+ Silver
Top Bottom