Wireless mouse önerisi ?

Slayterxd

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
Merhabalar uzun zamandır steelseries aerox 3 Snow kullanıyorum mouse da bi hata yok ama artık sıkıldığım için 2.Mouse geçmek istiyorum istek özelliklerim sağlam şarjının olması ve wireless olması RGB-ANTİ RGB beyaz-siyah gibi bir seçeneğim yok bütçem 1500 civarı önerilerinizi bekliyorum aklımda ise Donanım Arşivinin bugün attığı Mouse var siz önerecek olsanız ne önerirsiniz ?

Batarya konusunda çok başarılı (800mAh). Aylardır kullanıyorum ve rekabetçi oyunlarda gecikme, kopma vs. yaşamadım tavsiye ederim.

Batarya konusunda çok başarılı (800mAh). Aylardır kullanıyorum ve rekabetçi oyunlarda gecikme, kopma vs. yaşamadım tavsiye ederim.
Bu aklımda peki başka ne önerir siniz ?

A9 Plus indirimde değilken Mchose A5 Ultra ile aralarında 200 TL gibi bir fark vardı ama şimdi aradaki farkı vermeye değmez bence. A9 Plus fiyatını hak eden bir ürün. Ben olsam Attack Shark ya da Ajazz almam, başta attığınız Throne markalı ürün de seri üretim çin malı. Marka basıp satıyorlar kalitesi hakkında bilgim yok.

1 aydır A9 Plus kullanıyorum çok iyi bir mouse düşünmeden alabilirsin.

Kaliteli, sağlam ürün. Tek eksi yanı bataryası biraz küçük.
Ozaman A9 Plus alıyorum. Ama başka bir forumda gördüm bilmediğimden soruyorum adam A9 Plus yorumdan ibaret kronik mouse onun yerine AULA SC680 daha mantıklı diyordu bana mantıksız geldi ama cidden öylemi sizce ?

Ozaman A9 Plus alıyorum. Ama başka bir forumda gördüm bilmediğimden soruyorum adam A9 Plus yorumdan ibaret kronik mouse onun yerine AULA SC680 daha mantıklı diyordu bana mantıksız geldi ama cidden öylemi sizce ?
A9 Plus'ın kronik olduğunu ilk defa duydum. Ben de iyice araştırıp aldım -2000TL bütçede en iyi seçeneklerden birisi.

Geri