Witcher 3 almalı mıyım?

Bi dakika knk bu mesajı ben değil Doğukan Fidan yazdı. Bana göre 1 ve 2 çok güzel daha dün bitirdim 1 i. 2 yi yarıladım.
doğru söylüyorsun ben de zamanına göre yorumladım

Witcher serisini bundle olarak almıştım zamanında. Witcher 2 den mi başlamalıyım ? 1 çok mu kötü ? 1.oyun 17gb internetimi oyun indirmeye pek ayıramıyorum indirdiğimde vazgeçemeyeceğim
Ben sevmedim. adamın üzerine tıklayınca vuruyor bir de. biz vurmuyoruz. Direk 2 den başla

100 saat oynadım hâla hazine görevleri vardı.150 saate kadar götürür oyun çok iyi

1 hikaye açısından çok önemli 3.oyunu biraz anlamak karakterlerle bağ kurmak istiyorsan 1i kesinlikle oyna ve 2 de aynı şekilde
3 de çok güzeldir keşke unutup yeniden oynasam.

bu arada witcher 3 bitirip benzer oyun ararsan ac oddysey witcher 3 bire bir çakması yan görevler witcher 3 kadar iyi olmasa da oyun nerdeyse aynı

1 hikaye açısından çok önemli 3.oyunu biraz anlamak karakterlerle bağ kurmak istiyorsan 1i kesinlikle oyna ve 2 de aynı şekilde
3 de çok güzeldir keşke unutup yeniden oynasam.

bu arada witcher 3 bitirip benzer oyun ararsan ac oddysey witcher 3 bire bir çakması yan görevler witcher 3 kadar iyi olmasa da oyun nerdeyse aynı
Assasins creed Witcher Çakması olamaz ki. İkiside Büyük bütçeli oyunlar. Ona bakarsak Witcher 3 mount and blade Warband çakması oluyor. Çakma demek için Birebir aynı şeyleri kullanmaları gerekir. Mesela GTA 5 in telefonda birsürü çakması var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler Witcher 3 yüklendi oyuna giriyorum mesaj atmayın lütfen. Cevap yazamam.

Son düzenleme:
Çok güzel oyunmuş. Sevdim. Şuanda bir Şehire gittik. Yeni kıyafet verdiler.

Witcher 3 almalı mıyım sorusu, Witcher 3'teki müziği kapat butonu gibi gereksiz bir soru olmuş.

Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri,

-Mükemmel bir hikaye
-Yeni bir oyun büyüklüğünde iki büyük DLC,
-Mükemmel grafikler ve atmosfer,
-Efsane oyun içi müzikler,

Anlat anlat bitmez, anlatılmaz yaşanır bir oyun.

Witcher 3 almalı mıyım sorusu, Witcher 3'teki müziği kapat butonu gibi gereksiz bir soru olmuş.

-Mükemmel bir hikaye

Al yani 🤣

-Mükemmel bir hikaye

Al yani 🤣
Oyunu sevdim. Yeni siyah bir kıyafet verdiler. Bir şehir galiba

Geri