Witcher 3 Hakkında Yardım Lazım

RefX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,933
SPOILER var
Selamlar , Triss'i seçmek istiyordum ve
  • Triss'i Ölüm Kalım Meselesi görevinde öpüp ardından Şimdi yada Asla görevi sırasında "Benimle kal",
  • Yennefer'a Son Dilek görevi sırasında "Bende bir değişiklik olmadı"
dedim. Yennefer Vahşi Av ile savaşırken yardım etsin diye böyle seçtim ama durum böyle değilmiş.
İnternette ki videolarda 3 Kişilik Tango diye bir görev var ve Triss ve Yennefer terk ediyor. Bu dediğim olay savaştan önce ama ben savaşı yaptım öyle bir şey gelmedi
Ne yapmam lazım ? :D

@Rennes , @Vesemir , @keremcnsz24 ,
Ben Av ile savaştım ve ardından Kocakarıları ve Vahşi Av Komutanlarından birini öldürdüm.
Şu an dünyalar arasında geçiş yapıyorum (Avalac'h ile portallar arasında gidip duruyoruz)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@5x_d4emon hocam beğeni attınız öyle kaldı , bir bilginiz var mı ?

Son düzenleme:
En İyi Cevap
Hocam görevler bittikten sonra save alıp duruyorum. Nerede bulabilirim ?
Üste foto attım onlar var aşağıya inme falan da yok. Ne yapmalıyım ?
Adımları İzle Yerini Bilmiyorsan. (SAVE Dosyası Burda) tam hangisi bilmediğim için bütün kalasörü attım oyuna gir ordan bunu seç gir oyna↓ yada attığım linkte resimlere bak öyle bul doğru dosyayı üste resim altta save var
292030_20210528141036_1.png

1-)
C11111111111apture.PNG

2-)
222222222222222Capture.PNG

3-)Bu dosyanın yedeğini al ve benim verdiğimi bu konuma at
3333333333333Capture.PNG
@keremcnsz24 @Arex
Bundan sonraki görevlerde Ciri hep yanımda olacak mı ?
DLC ve yan görevleri kendim mi yapacağım yoksa Ciri de benle mi gelecek ?

@keremcnsz24 @Arex
Bundan sonraki görevlerde Ciri hep yanımda olacak mı ?
DLC ve yan görevleri kendim mi yapacağım yoksa Ciri de benle mi gelecek ?
Ana oyun bittiğinde ciri kendi yoluna gider olay biter eğer kimseyle ilişki kurmassanız ciri blood and wine'ın sonunda sizin evinize gelir. ilişki kurarsanız ilişki kurduğunuz kişi gelir. hem Ciri ölür hemde ilişki kurmassanız Dandelion gelir.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
  • Beğen
Ana oyun bittiğinde ciri kendi yoluna gider olay biter eğer kimseyle ilişki kurmassanız ciri blood and wine'ın sonunda sizin evinize gelir. ilişki kurarsanız ilişki kurduğunuz kişi gelir. hem Ciri ölür hemde ilişki kurmassanız Dandelion gelir.

Kendi başınızasınız.
İleride bir daha karşılaşmayacak mıyım ?
(Triss'i seçtim)

(Triss'i seçtim)
Dediğim gibi olay biter Finito Witcher 4'DE birdaha yollarımız kesişir belki yada ne belli Ciri ile oynarız ;)

• Beğen
(Triss'i seçtim)
BaW sonunda birkaç diyalog yaşama şansınız var o da ilişkiniz olmazsa.
Triss'i seçtiğiniz için bir diyaloğunuz olmayacak. Ciri'nin hikayesi ana hikaye ile bitiyor.

• Beğen
BaW sonunda birkaç diyalog yaşama şansınız var o da ilişkiniz olmazsa.
Triss'i seçtiğiniz için bir diyaloğunuz olmayacak. Ciri'nin hikayesi ana hikaye ile bitiyor.
Bende 2 DLC'de var
İlk önce hangisiyle başlayayım ?

BaW sonunda Triss ile diyalog olduktan sonra Triss yanımda mı duracak ?

• Beğen
Bende 2 DLC'de var
İlk önce hangisiyle başlayayım ?

BaW sonunda Triss ile diyalog olduktan sonra Triss yanımda mı duracak ?
Ben ana hikaye esnasında Heart Of Stone'u yapıp ana hikaye bittikten sonra Bload and wine geçiyorum ama siz istediğiniz sırayla yapabilirsiniz.

• Beğen
bekle ben sana Triss İle arayı yaptığım yennefer'ı reddettiğim sisler adasına girmedenki halini atıcam.

Ben ana hikaye esnasında Heart Of Stone'u yapıp ana hikaye bittikten sonra Bload and wine geçiyorum ama siz istediğiniz sırayla yapabilirsiniz.
Hocam merhaba bu triss le limandaki görevin Dave i var mı elinde tango 3 kişiliktir le kalakaldım atma şansın olur mu

Herkese merhaba konu hortlaticam biraz ama tango 3 kişiliktir sonucuna kaldım maalesef triss le limandaki görevin save i var mı birinizde oraya gitmem lazım atarsanız çok sevinirim

Geri