indireceğim ama internetim berbat 50 falan diye almıştım geceden indirmeye koyarım diye 85 gb görünce şok oldumHocam benim hatırladığım kadarıyla 50 bile değildi Witcher 3 ama oynadığım zamanın üstünden 1 2 yıl geçti tabii. Buna yapılabilecek bir şey yok bence, indirin.
complete edition yazıyor ne olduğunu bile bilmiyorum orijinal sürümü 50 gb diyor bir güncelleme ile 35 gb artması saçmalıkYeni güncellemeler oyunun boyutunu arttırdı. Epic'te öyle bir şansınız var mı bilmiyorum ancak yapabiliyorsaniz sadece ana oyunu indirin dlcleri sonradan indirirsiniz
Grafik güncellemesi geldi oyuna o yüzden saçmalık değil, neredeyse baştan sona yenilendi. Complete Editionda bütün DLC ler bulunuyor. Mümkünse DLC leri indirmeyin.complete edition yazıyor ne olduğunu bile bilmiyorum orijinal sürümü 50 gb diyor bir güncelleme ile 35 gb artması saçmalık
nasıl ayırabilirim otomatik olarak bütün paketleri indiriyorGrafik güncellemesi geldi oyuna o yüzden saçmalık değil, neredeyse baştan sona yenilendi. Complete Editionda bütün DLC ler bulunuyor. Mümkünse DLC leri indirmeyin.
Epic'te nasıl oluyor bilmiyorum maalesef. Bir gece falan açık bırakıp indirme şansınız yok mu? Çok bir elektrik tüketmiyor zaten.nasıl ayırabilirim otomatik olarak bütün paketleri indiriyor
maalesef kral elektrik den ötürü problem yok ama net çok kötü 1mb falan indirme hızıEpic'te nasıl oluyor bilmiyorum maalesef. Bir gece falan açık bırakıp indirme şansınız yok mu? Çok bir elektrik tüketmiyor zaten.
Benim de öyle anlıyorum sizi..maalesef kral elektrik den ötürü problem yok ama net çok kötü 1mb falan indirme hızı((