WİTCHER 3 İNDİRME SORUNU

Reaksiyon skoru
20
Beyler merhaba epic games den Witcher 3 aldım sistem gereksinimlerin de 50 gb olarak gösteriyor ama indire tıkladığım da 85 gb indiriyor nedendir

Hocam benim hatırladığım kadarıyla 50 bile değildi Witcher 3 ama oynadığım zamanın üstünden 1 2 yıl geçti tabii. Buna yapılabilecek bir şey yok bence, indirin.

Hocam benim hatırladığım kadarıyla 50 bile değildi Witcher 3 ama oynadığım zamanın üstünden 1 2 yıl geçti tabii. Buna yapılabilecek bir şey yok bence, indirin.
indireceğim ama internetim berbat 50 falan diye almıştım geceden indirmeye koyarım diye 85 gb görünce şok oldum

Yeni güncellemeler oyunun boyutunu arttırdı. Epic'te öyle bir şansınız var mı bilmiyorum ancak yapabiliyorsaniz sadece ana oyunu indirin dlcleri sonradan indirirsiniz.

Yeni güncellemeler oyunun boyutunu arttırdı. Epic'te öyle bir şansınız var mı bilmiyorum ancak yapabiliyorsaniz sadece ana oyunu indirin dlcleri sonradan indirirsiniz
complete edition yazıyor ne olduğunu bile bilmiyorum orijinal sürümü 50 gb diyor bir güncelleme ile 35 gb artması saçmalık

complete edition yazıyor ne olduğunu bile bilmiyorum orijinal sürümü 50 gb diyor bir güncelleme ile 35 gb artması saçmalık
Grafik güncellemesi geldi oyuna o yüzden saçmalık değil, neredeyse baştan sona yenilendi. Complete Editionda bütün DLC ler bulunuyor. Mümkünse DLC leri indirmeyin.

Grafik güncellemesi geldi oyuna o yüzden saçmalık değil, neredeyse baştan sona yenilendi. Complete Editionda bütün DLC ler bulunuyor. Mümkünse DLC leri indirmeyin.
nasıl ayırabilirim otomatik olarak bütün paketleri indiriyor

nasıl ayırabilirim otomatik olarak bütün paketleri indiriyor
Epic'te nasıl oluyor bilmiyorum maalesef. Bir gece falan açık bırakıp indirme şansınız yok mu? Çok bir elektrik tüketmiyor zaten.

geçen gün sildim diskten 125 gb gibi birşeydi sanırsam

Epic'te nasıl oluyor bilmiyorum maalesef. Bir gece falan açık bırakıp indirme şansınız yok mu? Çok bir elektrik tüketmiyor zaten.
maalesef kral elektrik den ötürü problem yok ama net çok kötü 1mb falan indirme hızı :(((

oyuna gelen büyük güncellemeden dolayı oyun boyutu epey bir arttı. indirme süren bahsettiğin indirme hızı ile yaklaşık olarak 21 saat sürüyor. indirmede kararlıysan yaklaşık 1 gününü rahat alır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,593
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri