Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

Hocam sihirli lamba görevinde bug oluştu ne yaptıysam geçemedim mod dan dolayı olabilir mi diye dosyaları doğruladım ama hala düzelmedi mazgalları yakmam lazım ama yak seçeneği çıkmıyor incele çıkıyor sadece.

Hocam sihirli lamba görevinde bug oluştu ne yaptıysam geçemedim mod dan dolayı olabilir mi diye dosyaları doğruladım ama hala düzelmedi mazgalları yakmam lazım ama yak seçeneği çıkmıyor incele çıkıyor sadece.
Büyük ihtimalle 20 metre çapındaki meşaleleri otomatik yakmamızı sağlayan mod bu soruna sebebiyet veriyor. Oyun içindeki mod ayarlarında Turn On The Lights'e tıklayıp "Hide/extinguish prompts on lights" seçeneğini kapatmayı deneyin. Şayet çözmezse oyunun dosya konumundaki mods klasöründe bulunan modTurnOnTheLights klasörünü silin.

Steam atölyeye modlarin gelmesi çok iyi olmuş.

Güzel rehber, elinize sağlık da hangi modları kullandığınız da ana mesaja ekleseydiniz çok daha iyi olurdu.

Güzel rehber, elinize sağlık da hangi modları kullandığınız da ana mesaja ekleseydiniz çok daha iyi olurdu.
Teker teker yazmaya üşendim. RAR. dosyasının içindeki klasörlerde isimleri gözüküyor zaten. :D

Güzel rehber eline sağlık, bana da oyuna yeniden başlamak için güzel bahane oldu.:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,044
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri