NORRRMAAANNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
rx 6700 xt ekran kartı ultra ayarlarda 60 fps oynatıyor ekran kartı sıcaklığı da 58 60 derece arasında oluyor ama yükseğe çektiğimde de değerler aynı
o nedir hocam hiç bilmiyorumVysnc açıktır kapatın yükselir
fps sabitlemeyi kapatın hocamo nedir hocam hiç bilmiyorum
hocam kare hızı sabitleyici mi eğer o ise 60ın yukarısına çıkaramıyorum nedenseAyarlara bakınca görürsün vsync i zaten
maximum 60 gösteriyorhocam kare hızı sabitleyici mi eğer o ise 60ın yukarısına çıkaramıyorum nedense
Kapalı diye bir seçenek var mı veya sınırsız tarzındahocam kare hızı sabitleyici mi eğer o ise 60ın yukarısına çıkaramıyorum nedense
Post automatically merged:
maximum 60 gösteriyor
yok hocam öyle bir şey yok amd programından olabilir mi acaba ama neden oyunda max 60 gösteriyor kiKapalı diye bir seçenek var mı veya sınırsız tarzında
rx 6700 xt ekran kartı ultra ayarlarda 60 fps oynatıyor ekran kartı sıcaklığı da 58 60 derece arasında oluyor ama yükseğe çektiğimde de değerler aynı
Kk vysnc kapa eğer kapama yeri yoksa kendin bi sayi giriceksinyok hocam öyle bir şey yok amd programından olabilir mi acaba ama neden oyunda max 60 gösteriyor ki
yok hocam öyle bir şey yok amd programından olabilir mi acaba ama neden oyunda max 60 gösteriyor ki
yavhocam monitörünüzün arkasında bir tuş olcak onu basıp monitör ayarlarına gidin ordan kapatın yada radeon ayarlarına gidin ordanda oluyor