Ahmet ÇAKAL
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
BEAST X im var ama yakın zamanda pc yi sıfırladım yazılımı indiricek yer bulamıyorum link atabilecek varmı
mouse nasıl kullanici yorumu?BEAST X im var ama yakın zamanda pc yi sıfırladım yazılımı indiricek yer bulamıyorum link atabilecek varmı
kanka geç gördüm uzun süredir kullanıyorum ben çok severek kullanıyorm almadan piyasanın en iyisiydi şarz olayı çok rahat 10 dk şarz bütün gün yetiyo resmen 60 şarz döngüsü kullandım çok memnunummouse nasıl kullanici yorumu?
yandaki delikler rahatsız ediyor mukanka geç gördüm uzun süredir kullanıyorum ben çok severek kullanıyorm almadan piyasanın en iyisiydi şarz olayı çok rahat 10 dk şarz bütün gün yetiyo resmen 60 şarz döngüsü kullandım çok memnunum
hocam 6 k ya değmeyebilir daha iyi modelller mevcut fakat 2. ellere yönelebilirsin wraithde 2.el olsa bile seninle çok rahat ilgileniyolar benim dongle sorun oldu hemen 0 yolladılar yandaki delikler asla rahatsız etmedi zaten sinir uçları genellikle boşluklara gelmiyo tasarım çok iyi eğer rahatsız ederse yanında zaten griptape var delikleri kapatırsınyandaki delikler rahatsız ediyor mu
6.5k fiyata deger mi
kanka başka varmı açmadı nurdan dongleyi ayarlıyamıyorm ekranınısağ üstten ing seçiliyor