Neler Yeni

Yardım Wooting 80 HE'ye rakip bir klavye var mı yurtiçinde ?

Krmm

80+ Bronze
Wooting 80 HE şuan araştırdığım kadarıyla piyasanın en hızlı klavyesi. Rtings testinde ve youtube incelemelerinde öyle görünüyor. Bu klavyeyi yurtiçinde sıfır olarak almak mümkün olmadığı için bu klavyeyle aynı seviyede bir klavye arıyorum. Ne önerirsiniz ?

Son düzenleme:

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Arnold Ciwardagexer
Wooting 80 HE şuan araştırdığım kadarıyla piyasanın en hızlı klavyesi. Rtings testinde ve youtube incelemelerinde öyle görünüyor. Bu klavyeyi yurtiçinde sıfır olarak almak mümkün olmadığı için bu klavyeyle aynı seviyede bir klavye arıyorum. Ne önerirsiniz ?
Hocam bir şey sormak istiyorum bu kadar hızlı olunca ciddi olarak fark ediyor mu?

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Ali
Atk Rs 7 Pro bakabilirsin.

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atk Rs 7 Pro bakabilirsin.
rs7 pro kullandım sattım hocam. şuan daha iyisi rs6 satılıyor wrath'te. Aklımda 2 klavye var zaten. Hangisini alacağıma karar veremedim

asus rog ace hfx
Nuphy air60 HE

Son düzenleme:

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ömer faruk
rs7 pro kullandım sattım hocam. şuan daha iyisi rs6 satılıyor wrath'te. Aklımda 4 klavye var zaten. Hangisini alacağıma karar veremedim

rs6
akko fun60 ultra tmr
sikakeyb hm80
asus rog ace hfx
bunların hiçbiri wootinge rakip olamaz maalesef alternatif olur sadece

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunların hiçbiri wootinge rakip olamaz maalesef alternatif olur sadece
Şuan yurtiçinde alınabilecek en hızlı klavyeleri yazdım hocam. Yani başka seçenek yok yurtiçinde :D bunların içinden hangisi alınır sizce

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Ali
onu kullandım geri iade ettim. yazılımsal olarak sorunlar yaşadım veya bana gelen ürün sıkıntılıydı. servise gitti para iadesi yapıldı hocam
Boşver reis klavye kullanma sen bu takıntı fazla. Rs6 ultra al bari.

• Kızgın
Reaksiyonlar: Krmm
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,619
Üyeler
172,524
Son üye
krai
Top Bottom