Neler Yeni

Yardım Wooting 80 HE'ye rakip bir klavye var mı yurtiçinde ?

Krmm

80+ Bronze
Sikakeyb testlerde wootingle yarışır diye gördüm hocam sanırım tr içindeki en iyi cihaz o
wooting 60 he'yi geçiyor o klavye. Fakat wooting 80 HE'ye pek yaklaşabildiğini düşünmüyorum. Doğru düzgün bir incelemesi yok o yüzden sikakeyb'e pek sıcak bakmıyorum. Şuan zaten aslında kararımı verdim. 2 klavye arasında kaldım da seçim yapamıyorum. Asus rog ace hfx alacam veya wraith'e gelirse eğer nuphy field 75 HE alacam. Nuphy baya iyi bir klavye aslında. Getirirlerse direkt alır geçerim. Getirmezlerse rog alacaz artık

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
XXXX
Wooting 80 HE şuan araştırdığım kadarıyla piyasanın en hızlı klavyesi. Rtings testinde ve youtube incelemelerinde öyle görünüyor. Bu klavyeyi yurtiçinde sıfır olarak almak mümkün olmadığı için bu klavyeyle aynı seviyede bir klavye arıyorum. Ne önerirsiniz ?
apex pro mini wirless var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir şey sormak istiyorum bu kadar hızlı olunca ciddi olarak fark ediyor mu?
ediyo kankabaya baya hemde

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim Enes ÜSTE
bunların hiçbiri wootinge rakip olamaz maalesef alternatif olur sadece
Bilmeden yorum yapmayalım lütfen. Sikakeyb hm80 wootingden daha hızlı. Ayriyeten sesi de daha güzel. FUN60 Ultra tmr da önerebilirim. Fiyat açısından çok daha ucuz ve performansta neredeyse aynı, belki de daha hızlı.

MelGeek MADE68 Ultra Klavye (Manyetik Switch / HE) kullanıyorum . Ve inanılmaz memnunum. Tuşların üzewrindeki yazılarda aydınlatma olamdığı için alışmakta zorlandım ama bakmadan yazamama gibi bir derdin yoksa sıkıntı yok.​

Melgeek MADE68'de olabilir bu arada, wooting almak tamamen zırvalık. Sikakeyb hm80 ile farkları sadece yön tuşları. Aralarında neredeyse hiç performans farkı yok. Fun60 Ultra tmr modeli en mantıklısı. HM80'in en büyük artısı sağ üstteki küçük ekran. Setup'a uymazsa made68 de kullanabilirsiniz.

GPiro

80+ Platinum
Bilmeden yorum yapmayalım lütfen. Sikakeyb hm80 wootingden daha hızlı. Ayriyeten sesi de daha güzel. FUN60 Ultra tmr da önerebilirim. Fiyat açısından çok daha ucuz ve performansta neredeyse aynı, belki de daha hızlı.

Melgeek MADE68'de olabilir bu arada, wooting almak tamamen zırvalık. Sikakeyb hm80 ile farkları sadece yön tuşları. Aralarında neredeyse hiç performans farkı yok. Fun60 Ultra tmr modeli en mantıklısı. HM80'in en büyük artısı sağ üstteki küçük ekran. Setup'a uymazsa made68 de kullanabilirsiniz.
Wootingin switchler kararlı çalışıyor ve yazılım konusunda daha başarılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim Enes ÜSTE
Wootingin switchler kararlı çalışıyor ve yazılım konusunda daha başarılı
Yazılımı rt ayarları harici kullanacağını sanmıyorum. Ayriyeten switchler kararlı çalışıyor derken? Testlerde hm80 wootingi geçiyor.

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Wooting 80 HE şuan araştırdığım kadarıyla piyasanın en hızlı klavyesi. Rtings testinde ve youtube incelemelerinde öyle görünüyor. Bu klavyeyi yurtiçinde sıfır olarak almak mümkün olmadığı için bu klavyeyle aynı seviyede bir klavye arıyorum. Ne önerirsiniz ?
Evet var. Akko fun60 ultra tmr. Wooting 80he 0.1 ms hızlı. Ancak fark eder misin sanmam ancak osu oynarsan fark edersin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Krmm

80+ Bronze
Evet var. Akko fun60 ultra tmr. Wooting 80he 0.1 ms hızlı. Ancak fark eder misin sanmam ancak osu oynarsan fark edersin.
Aklımdaki 2 klavyeden birini söylediniz. Fun 60 ultra tmr ile asus rog ace hfx arasında kalmıştım

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Aklımdaki 2 klavyeden birini söylediniz. Fun 60 ultra tmr ile asus rog ace hfx arasında kalmıştım
hfx alınmaz. mekanizması bambaşka. onun için özel switchler var bulman zor olabilir. drunkdeer ile aynı mekanizmaya sahip bence akko fun60 ultra tmr alıp jade pro ya da geonworks raptor falan al

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Top Bottom