Yardım Wooting sipariş geçecem yardımcı olur musunuz ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
387
Arkadaşlar gaming gene wooting gelmiş. 80HE olanı alacağım. 2 tane 80HE var. Hangisini almalıyım bilemedim. Farkları ne ?

Arkadaşlar gaming gene wooting gelmiş. 80HE olanı alacağım. 2 tane 80HE var. Hangisini almalıyım bilemedim. Farkları ne ?

fiyatlar çok pahalı alınası yok bence

fiyatlar çok pahalı alınası yok bence
Hocam zaten yurtdışından alacaktım bu ay. Yine aynı fiyata patlayacaktı bana. Şimdi TR'ye gelince gerek kalmadı yurtdışına. O yüzden kararlıyım almakta.

Yardımcı olur musunuz bilginiz varsa.

Hocam zaten yurtdışından alacaktım bu ay. Yine aynı fiyata patlayacaktı bana. Şimdi TR'ye gelince gerek kalmadı yurtdışına. O yüzden kararlıyım almakta.

Yardımcı olur musunuz bilginiz varsa.
@freygasm daha iyi biliyordur klavyeleri

@freygasm hocam bi yardımcı olur musunuz rica etsem. Sipariş geçecem de arada kaldım.

wooting alma bence uzun süre 80he olanı kullandım şu an zenblade 65 kullanıyorum bence kesinlikle parasını hak etmiyor 11k para verip plastik kasa klavye almak saçma

wooting alma bence uzun süre 80he olanı kullandım şu an zenblade 65 kullanıyorum bence kesinlikle parasını hak etmiyor 11k para verip plastik kasa klavye almak saçma
Klavyenin materyaliyle işim yok hocam :D Yazılım ve performansıyla ilgileniyorum. O yüzden almakta kararlıyım. Rica etsem konuyla alakalı yardımcı olabilir misiniz ?

Tasarım farkı var sadece ghost olan saydamımsı diğeri düz.

60HE+ ve Two HE olan modeller eski modeller eski model dimi hocam ? 80HE daha iyi yani
60 olan modeller eski olduğu için 60 değil %60 oldukları için isimleri öyle 80 olan da %80 layout.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60 olan modeller eski olduğu için 60 değil %60 oldukları için isimleri öyle 80 olan da %80 layout.
Arkadaşların dediği gibi bende hiçbir modelini önermem yarı fiyatına çok daha kaliteli klavyeler alınır.

Farkları rengi biri saydam biri mat siyah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,958
Üyeler
183,925
Son üye
utkuwxe
Geri