Antonio Montana
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 371
3-4 gün sürüyor TLcard ile alınca. Biraz daha bekleyin.Ben dün öğlen yaptım tl card ile hala gelmedi
Steam bakiye almıştım
3-4 gün sürüyor TLcard ile alınca. Biraz daha bekleyin.Ben dün öğlen yaptım tl card ile hala gelmedi
Steam bakiye almıştım
Evet, yapılmıyor. Sadece Visa ve Mastercard altyapılı kredi kartları yapabiliyor Yapı Kredide.
Bankadan dolayı kur farkı oluyor. 300 tl yerine 350 tl falan dene.
maalesef visa TLCard ile microsoft mağazasında alışveriş yapılamıyor, başarabilen var mı?Microsofttan bahsettim. 2 tane TLcard Visa denedim, olmadı.
Alınmıyor evet. Ben World Platinum Mastercard açarak satın aldım. Bahane oldu.maalesef visa TLCard ile microsoft mağazasında alışveriş yapılamıyor, başarabilen var mı?
maalesef visa TLCard ile microsoft mağazasında alışveriş yapılamıyor, başarabilen var mı?
Evet bende MasterCard eko kart alarak yapabildim. Microsoftda troy kartlar ve TL kartlar geçmiyor. Sadece MasterCard ve visa kredi kartıAlınmıyor evet. Ben World Platinum Mastercard açarak satın aldım. Bahane oldu.
Evet steamde tlcard oluyor, Microsoftda olmuyorbende düz yapı kredi banka kartı var şimdi world mobili indirdim giriş yaptım kampanyaya da katıldım gidip steamden bakiye yüklesem çalışır mı? düzenleme: tlcard mış çalışır heralde
evet 300 tl kazancınız var dedi de ne zaman 300 tl hesabıma geri gelir acabaE
Evet steamde tlcard oluyor, Microsoftda olmuyor
3-4 gün sürebiliyorevet 300 tl kazancınız var dedi de ne zaman 300 tl hesabıma geri gelir acaba
2 tane Visa kredi kartı geçerli sadeceMicrosoft dediği Microsoft Store oluyor değilmi? Sea Of Thieves Deluxe Edition var 297 liraya 300 liraya en yakın alınabilir oyun bu sanırım. Troy TLCard, Visa TLCard ve 2 tane Visa Kredi Kart var hangileri geçiyor acaba?
storeda geçiyor ama değilmi, yapıkredide microsoft aboneliklerinde geçerlidir yazıyor ondan aklım karıştı2 tane Visa kredi kartı geçerli sadece