❌İndirim Bitti! WoW %40 İndirime Sahip!

Dünyanın en saçma işi bu oyun olabilir, oyunu aldıktan sonra bide aylık abonelik alıyorsun oynayabilmek için :poop: Başka bir örneği var mı böyle bir işin Dünya üzerinde?
bir çok mmo için bu şekilde hocam P2W olmadığı için para kazanmaları için napsınlar.

Oyun üzerinden kazandığınız token ile gametime satın alabiliyorsunuz.
O zaman iyimiş.
Yıllardır oynamak isterdim ama bilmiyordum sistemi nasip olursa belki bu yaz oynarım

Oyun üzerinden kazandığınız token ile gametime satın alabiliyorsunuz.
çok saçma oyunu oynamak için oyunu oynamak gerekiyor kısaca wTf

asla değmez şahsen

İzlediğim ve denildiği kadarıyla Classic daha zor, daha geleneksel ve eski oyuncuların bulunduğu, daha karmaşık (karmaşıklık konudan konuya değişir) bir oyun.

Klasik karışık gelirse, retailde hiç yapamazsın zaten.

Klasik karışık gelirse, retailde hiç yapamazsın zaten.
Karışıklık olayından kastınız şu aslında:
Retail'da fazla class var, build sayısı az; Classic'te az class var, build sayısı fazla.
Siz daha iyi bilirsiniz, ben hiç oynamadım ikisini de ama videoda dendiğine göre ikisinin de birbirini dengeleyen yönleri varmış.

hocam ben oyunu yaklaşık 4 ay önce satın aldım 6 aylık ile birlikte (adını bilmiyorum) şuan tekrar 6 aylık satın alsam yine 600 ₺ ye mi geliyor?

hocam ben oyunu yaklaşık 4 ay önce satın aldım 6 aylık ile birlikte (adını bilmiyorum) şuan tekrar 6 aylık satın alsam yine 600 ₺ ye mi geliyor?
Evet, öyle sanırım. Kalan 2 ayınızın üzerine 6 ay eklenir, 8 ay süreniz olmuş olur.

Geri