Tunahan001
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
wraith esport taki en F/P mouse hangisi
atk blazing sky f1pro max aldım 1 ay olcak nerdeyse sıkıntısı yok memnunumwraith esport taki en F/P mouse hangisi
bütçe?wraith esport taki en F/P mouse hangisi
maks 3kbütçe?
Mad R Major Veya Düz Mad Rmaks 3k
Şahsen önerim ATK SKY BLAZİNG Serisi ve SCYROX serisidir. Model belirtmememin sebebi ise sizin el yapınıza uygun bir modeli seçmenizdir. Mesela benim elime Blazing serisinden X1, SCYROX serisinden ise V6 daha çok hitap ediyor. Ancak bunlar kişiden kişiye göre değişeceği için bir öneri modelidir.wraith esport taki en F/P mouse hangisi
şuanki mouse um rival 600Şahsen önerim ATK SKY BLAZİNG Serisi ve SCYROX serisidir. Model belirtmemin sebebi ise sizin el yapınıza uygun bir modeli seçmenizdir. Mesela benim elime Blazing serisinden X1, SCYROX serisinden ise V6 daha çok hitap ediyor. Ancak bunlar kişiden kişiye göre değişeceği için bir öneri modelidir.
Eğer shape olara rival600'den memnun iseniz. O şekle en yakın model ATK X1'dir.şuanki mouse um rival 600
peki mad r nasıl fark varmı arasındaEğer shape olara rival600'den memnun iseniz. O şekle en yakın model ATK X1'dir. Alıntıyı görüntüle
peki mad r nasıl fark varmı arasında
başkanım son kararmıAlıntıyı görüntüle
Rival 600'ün şekline yine X1 daha yakın, ama eğer öyle eliniz aman aman büyük değilse Mad R'da kullanabilirsiniz, tabii alışmanız biraz zaman alacaktır hele tutuş şekliniz uygun değilse Mad R'da rahat edemeyebilirsiniz. Ama illa Rival 600'e yakın bir şey arıyorsanız en doğru seçim X1 olacağını düşünüyorum. SS'de ki sitenin linkini bırakıyorum sizde kontrol ederseniz aklınızda ki mouseları https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=steelseries-rival-600-vs.-vxe-mad-r-vs.-atk-x1-pro
Son karar sende ben sadece düşüncemi söyledim. Eğer rival 600'ün şeklinden ve büyüklüğünden memnun iseniz ona en yakın X1 var. çok az bir fark ile küçük o yüzden sizi çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Hafifliğinden dolayı 2-3 gün alışma süreciniz olur. Çünkü nereden baksanız Rival 600'ün ağırlığının yarısı kadar.başkanım son kararmı