ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
kalbime iniyodu 3 gün önce aldığım klavyede indirim yok çok şükür
yapmak için yapılmış gereksiz bir indirim olmuş en çok indirim 5000 tl ve üstü ürünlerde klavyeyede 5 binden fazla vermek fazla mantıklı değil zaten( Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz ) 30 Ağustos’a özel olarak gelmiş, 1-2 gün sürer muhtemelen. Öyle acayip indirimler yok fakat güzel düşünülmüş aslında. Benim önerilerim aşağıda:
![]()
Sikakeyb Castle HM66 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
ATK68 V2 PRO Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne " Conlife "yazarsanız ek indirim alabilirsiniz. Herkese iyi alışverişler dilerim.
Dip not: Kod kullanma zorunluluğu yok benim de değil, ek indirim almak isteyen arkadaşlar kullanabilir.
Ne aldın başkan?kalbime iniyodu 3 gün önce aldığım klavyede indirim yok çok şükür
rs7 beyazNe aldın başkan?
Alınmaz 7hz, tangzu wan er sg 2, moondrop chu 2 alınırIEM kulaklık alıcaktım sense pro alınır mı?
Oyun için hangisi?Alınmaz 7hz, tangzu wan er sg 2, moondrop chu 2 alınır
Önerdiğim klavyeler hem çok iyi hemde indirimi güzelkafamda hall effect klavye alma fikri var bütçe belirlemedim fakat bu önerdiklerinizi almaya değer mi yoksa daha iyisini bulabilir miyim biraz üstü biraz altı vs fiyatlara?
Kulakiçi oyun kulaklığı olması hocam fiyatını hak ediyor çoğu ama ıem alıcaksan bunu almanı öneririm.hocam bu iem kulaklıkların olayı ne değer mi fiyatına?
AlınırIEM kulaklık alıcaktım sense pro alınır mı?
Elimde var uzun süredir kullanmaktayım aşınma gibi bir durum olmadı alabilirsinİndirimde f1 extrem almayı düşünüyom aşınır mı
Oyun için hangisi?
Hangi modellerDarmo fareler hoşuma gitti alınır mı? @mershadow
7Hz Elua Ultra, 7hz g1 veya tangzu wan er 2, bu 3ü arasından seç alOyun için hangisi?
bom boş şişirme marka( Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz ) 30 Ağustos’a özel olarak gelmiş, 1-2 gün sürer muhtemelen. Öyle acayip indirimler yok fakat güzel düşünülmüş aslında. Benim önerilerim aşağıda:
![]()
Sikakeyb Castle HM66 Klavye (Manyetik Switch / HE)
![]()
ATK68 V2 PRO Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne " Conlife "yazarsanız ek indirim alabilirsiniz. Herkese iyi alışverişler dilerim.
Dip not: Kod kullanma zorunluluğu yok benim de değil, ek indirim almak isteyen arkadaşlar kullanabilir.
Hocam yanlış yazdım kb alınır mı diyecektimÖnerdiğim klavyeler hem çok iyi hemde indirimi güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kulakiçi oyun kulaklığı olması hocam fiyatını hak ediyor çoğu ama ıem alıcaksan bunu almanı öneririm.
![]()
7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık
Alınır
Elimde var uzun süredir kullanmaktayım aşınma gibi bir durum olmadı alabilirsin
![]()
7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık
Hangi modeller