Wraith Esports 30 Ağustos İndirimleri

( Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz ) 30 Ağustos’a özel olarak gelmiş, 1-2 gün sürer muhtemelen. Öyle acayip indirimler yok fakat güzel düşünülmüş aslında. Benim önerilerim aşağıda:

Ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne " Conlife "yazarsanız ek indirim alabilirsiniz. Herkese iyi alışverişler dilerim. :)

Dip not: Kod kullanma zorunluluğu yok benim de değil, ek indirim almak isteyen arkadaşlar kullanabilir.
yapmak için yapılmış gereksiz bir indirim olmuş en çok indirim 5000 tl ve üstü ürünlerde klavyeyede 5 binden fazla vermek fazla mantıklı değil zaten

Darmo fareler hoşuma gitti alınır mı? @mershadow

Bende indirim var sandım conlife kodu 40 50TL indirim sağlıyor kendi 30 ağustos indirimi de 100TL 200TL fark yaratıyor maksimum

İndirimin az olmasını geçtim de indirimli ürün sayısı çok kısıtlı

kafamda hall effect klavye alma fikri var bütçe belirlemedim fakat bu önerdiklerinizi almaya değer mi yoksa daha iyisini bulabilir miyim biraz üstü biraz altı vs fiyatlara?
Önerdiğim klavyeler hem çok iyi hemde indirimi güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu iem kulaklıkların olayı ne değer mi fiyatına?
Kulakiçi oyun kulaklığı olması hocam fiyatını hak ediyor çoğu ama ıem alıcaksan bunu almanı öneririm.

IEM kulaklık alıcaktım sense pro alınır mı?
Alınır

İndirimde f1 extrem almayı düşünüyom aşınır mı
Elimde var uzun süredir kullanmaktayım aşınma gibi bir durum olmadı alabilirsin

Oyun için hangisi?

Darmo fareler hoşuma gitti alınır mı? @mershadow
Hangi modeller

( Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz ) 30 Ağustos’a özel olarak gelmiş, 1-2 gün sürer muhtemelen. Öyle acayip indirimler yok fakat güzel düşünülmüş aslında. Benim önerilerim aşağıda:

Ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne " Conlife "yazarsanız ek indirim alabilirsiniz. Herkese iyi alışverişler dilerim. :)

Dip not: Kod kullanma zorunluluğu yok benim de değil, ek indirim almak isteyen arkadaşlar kullanabilir.
bom boş şişirme marka :D 300 tl indirim yapmışlar 4k yazmışlar klavyeye ben 500 verim firmaya bir daha bu markanın reklamı önüme çıkmasın

Önerdiğim klavyeler hem çok iyi hemde indirimi güzel

Kulakiçi oyun kulaklığı olması hocam fiyatını hak ediyor çoğu ama ıem alıcaksan bunu almanı öneririm.

Alınır

Elimde var uzun süredir kullanmaktayım aşınma gibi bir durum olmadı alabilirsin

Hangi modeller
Hocam yanlış yazdım kb alınır mı diyecektim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular