- Konu Sahibi Konu Sahibi
İki şekilde de kullanabilirsin, yanında usb type-c kablosu ile geliyor. Kablosuzu gayet iyi fakat dediğim sorun can sıkıcı
İki şekilde de kullanabilirsin, yanında usb type-c kablosu ile geliyor. Kablosuzu gayet iyi fakat dediğim sorun can sıkıcı
evetScyrox V8 8K bu modeli alıcam muhtemelen bu tarz mouseların hepsi kabloluda kullanılıyormu
Kanka kablolar plastik mi örgü mü ona göre kablo koruyucu alayımkablolu kullanılabiliyor alacaksan attıklarımdan al
kablolar örgüKanka kablolar plastik mi örgü mü ona göre kablo koruyucu alayım
Mouse tutuşuna göre al palm için v6 , claw için v8Scyrox V8 8K bu modeli alıcam muhtemelen bu tarz mouseların hepsi kabloluda kullanılıyormu
2 sininde özellikleri tamamen aynı değilmi sadece tutuş farklıkları varMouse tutuşuna göre al palm için v6 , claw için v8
Evet ben v6 alıcam palm (avuç içi) tuttuğum için2 sininde özellikleri tamamen aynı değilmi sadece tutuş farklıkları var
2 sininde özellikleri tamamen aynı değilmi sadece tutuş farklıkları var
2 sininde özellikleri tamamen aynı değilmi sadece tutuş faMouse tutuşuna göre al palm için v6 , claw için v8
Kanka bu 600 tl indirimi nasıl yapıcaz iyzicoyla ödeme yapmaya çalışınca indirim gözükmüyo yoksa sadece 300 tl cashback mi var sadece![]()
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4)
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyzico %10 + 300tl cashback var
Bende mouse almayı düşünüyorum bütçe sorunum yok ama yinede gereksiz para vermekte istemem. Elim 18.5 cm 9 cm ve palm tutuyorum. Birde alacağım mouse nvidia reflex uyumlu olsa daha iyi olur mu?
Neden bu hocam ? Birde palm tuttuğum için ergonomik deneyesim var mantıklı mı sizce![]()
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
Ben bakıyorum bir kaç gündür seçeneklere çoğu marka seriye baktım bana uygunu ve makul olanı bu geldi bende Palm tutuyorumNeden bu hocam ? Birde palm tuttuğum için ergonomik deneyesim var mantıklı mı sizce
Anladım aklımda başka bulamazsam bunu alabilirim. Superlight2 veya süperlight 2 dex olan modelde güzel geldi bana zaten şuan süperlight 1 kullanıyorumBen bakıyorum bir kaç gündür seçeneklere çoğu marka seriye baktım bana uygunu ve makul olanı bu geldi bende Palm tutuyorum
Anladım aklımda başka bulamazsam bunu alabilirim. Superlight2 veya süperlight 2 dex olan modelde güzel geldi bana zaten şuan süperlight 1 kullanıyorumBen bakıyorum bir kaç gündür seçeneklere çoğu marka seriye baktım bana uygunu ve makul olanı bu geldi bende Palm tutuyorum