Neler Yeni

WRAİTH MARKASI NASIL BİR MARKA

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
yunuseren
Arkadaşlar bir mousepad 1800 tl çok mu iyi ne farkı var benim steelseries den mouse markalarını hiç duymadım çok mu iyi yani anlayamıyorum ben eğer iyise gerçekten bir mouse ve mouse pad alacağım ama mouse pad de klasse de 650 tl farka değermi ?

IIAydooII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
IIAydooII
Arkadaşlar bir mousepad 1800 tl çok mu iyi ne farkı var benim steelseries den mouse markalarını hiç duymadım çok mu iyi yani anlayamıyorum ben eğer iyise gerçekten bir mouse ve mouse pad alacağım ama mouse pad de klasse de 650 tl farka değermi ?
Bazı mousepadler var mouse u hızlı kaydırıyor bazıları keskin hareketlerde kontrol sağlıyor iyi araştırıp almak lazım pahalı mousepadler sonuçta bende Klasse Longteng Huoyun Special Edition kullanıyorum 900 tl falan galiba şuan gayette memnunum (fps oyuncusuyum) 1800 tl bi mousepad e çok bence alıcaksan da markayı araştır dediğim gibi farklı oyunlar için farklı malzemeden yapıyor bazı markalar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet İkinci
Steam
https://steamcommunity.com/id/sahinexe/
Discord
sucmuisledik
birkaç kere duydum markanın ismini çevremde kullanan yok ama mousepad için bence o fiyat biraz pahalı o fiyatlara klavyeler mouseler satılıyor

Top Bottom