Wraith prism nerden alabilirim

RGB Delisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,371
Bütçe
350
Merhabalar. ben işlemci soğutucusu olarak kutudan çıkan Wraith prism kullanıyorum. gayet de memnunum. kuzenim r5 3600 kullanıyor. o da soğutucu olarak wraith prism istiyor. aslında cooler master kule tipi soğutucu olsa daha mantıklı ama wraith prism istediğini söyledi. nereden alabilirim?

Merhabalar. ben işlemci soğutucusu olarak kutudan çıkan Wraith prism kullanıyorum. gayet de memnunum. kuzenim r5 3600 kullanıyor. o da soğutucu olarak wraith prism kullanıyor. aslında cooler master kule tipi soğutucu olsa daha mantıklı ama wraith prism istediğini söyledi. nereden alabilirim?
letgodan rahatlıkla bulabilirsin

O fiyata çok daha iyileri var

ama güvenemiyorum ve 0 istiyorum (orjinal macunu üzerinde olan)
Wraith Prism'i uyanıklar çok pahalıya satıyor 300'e falan alınacak bir soğutucu değil çok daha iyi kule tipi soğutucular var o paraya. İstersen kendininkini ona satıp kendin daha iyi bir soğutucuya geçebilirsin. Hem de kuzenin yabancıdan almamış olur.

Wraith Prism'i uyanıklar çok pahalıya satıyor 300'e falan alınacak bir soğutucu değil çok daha iyi kule tipi soğutucular var o paraya. İstersen kendininkini ona satıp kendin daha iyi bir soğutucuya geçebilirsin. Hem de kuzenin yabancıdan almamış olur.
ona zaten doğum günü hediyesi olarak alacağım. eğer o alsaydı çok mantıklı dediğin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

haklısın sırf pahallı işlemciden çıkıyor diye çok yüksek fiyatlara satıyorlar

haklısın sırf pahalı işlemciden çıkıyor diye çok yüksek fiyatlara satıyorlar
Yok hocam RGB diye pahalı satıyorlar pahalı işlemciden çıkıyor diye değil devir RGB devri ya, RGB olan her şey daha pahalıdır düşüncesi var :D

Yok hocam RGB diye pahalı satıyorlar pahalı işlemciden çıkıyor diye değil devir RGB devri ya, RGB olan her şey daha pahalıdır düşüncesi var :D
hocam peki termal macun olarak mx-4 alacağım. ama çoğu sahte. orjinal olduğunu bildiğiniz bir link var mı

hocam peki termal macun olarak mx-4 alacağım. ama çoğu sahte. orjinal olduğunu bildiğiniz bir link var mı
Teknobiyotik'teki orijinal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,621
Üyeler
195,079
Son üye
B3rlo
Geri