kral z1inde sıkıntıları var diyorlar gıcırdama gibi öyle birşeyler izlemiştim doğrulunu bilmem amaZ1 al r1 in kaplaması yok parlama yapıyor kullana kullana z1 n kutu içergi daha iyi
Alt kısmında var ağırlık için kırmışlar ama r1 den daha iyi oldugu gerçeğini degiştirmezlerkral z1inde sıkıntıları var diyorlar gıcırdama gibi öyle birşeyler izlemiştim doğrulunu bilmem ama
Z1 al r1 in kaplaması yok parlama yapıyor kullana kullana z1 n kutu içergi daha iyi
mad r ya da z1 al bence butcene gore
z1 bana hiç güven vermiyorkral z1inde sıkıntıları var diyorlar gıcırdama gibi öyle birşeyler izlemiştim doğrulunu bilmem ama
Size güven vermiyor olabilir kişisel tercih meselesi ben burda mouse da ne olabilecek açıkladımz1 bana hiç güven vermiyor
1800 ken iyidir 2100 az daha koy mad r al donanım bakımında daha iyir1 proya ne diyosun kral gerekzi mi pahalı yoksa verilirmi?
Z1 kullanıyorum yok sorun gayet uygun 6 şubatta aldım dpı ışık kapalı hala günde min 2 max 8 saat kullandıgım sarjı yüzde 50kral z1inde sıkıntıları var diyorlar gıcırdama gibi öyle birşeyler izlemiştim doğrulunu bilmem ama