Zaten indirim yapılıyor 30 saniye sonra birisi konu açıyor, yeni ürün ekleniyor 20 saniye sonra konusu açılıyor, naptın site açık mı uyudun. Sorsan kem küm ediyorlar. İnsan kime güveneceğini şaşırıyor cidden şu devirde ürün alırken. Tabi iyi niyetiyle indirim paylaşanları tenzil ediyorum.Bu forumlarda wraith şakşakçısı çok. Özellikle yeşil forum wraith personelleri ile dolu, laf ettirmiyorlar. Yasak iade hakkını kullandırmayan firmaları bğyüttükçe büyüttüler
Hocam yeşil forumda şak diye indirim konusunu açarlar peşine alınabilecek ürünleri listeyen birkaç kişi çıkar. Bu adamlar yasal iade hakkını kullandırmıyor dersen işin bitti zaten hedef sen oluyorsunZaten indirim yapılıyor 30 saniye sonra birisi konu açıyor, yeni ürün ekleniyor 20 saniye sonra konusu açılıyor, naptın site açık mı uyudun. Sorsan kem küm ediyorlar. İnsan kime güveneceğini şaşırıyor cidden şu devirde ürün alırken. Tabi iyi niyetiyle indirim paylaşanları tenzil ediyorum.
herşeye zam yapmışlar herhalde bu konuyu görüp sinirlendiler JFŞAMAÇSMSÇAMAÇNFSBen de fare almak istiyorum ama o kadar Wraith tarafı korkunç geliyor ki anlatamam. Sitede tüm fiyatlar aynı düşük fiyata ürün kalmadı zaten. 3K vereceğim fare içinde bir karşılık, destek arıyorum o da yok. Çok arada kalıyorum fare alıp almama konusunda.
OLM 3250 TL OLMUŞ ALACAĞIM FAREherşeye zam yapmışlar herhalde bu konuyu görüp sinirlendiler JFŞAMAÇSMSÇAMAÇNFS
Allah belalarını versin bunların o zaman. Bize başka düşman gerekmiyor bunlar varken.forumdan haberdarlar muhtemelen![]()
![]()