WRAİTH uyanıklığı !!!

Bu forumlarda wraith şakşakçısı çok. Özellikle yeşil forum wraith personelleri ile dolu, laf ettirmiyorlar. Yasak iade hakkını kullandırmayan firmaları bğyüttükçe büyüttüler
Zaten indirim yapılıyor 30 saniye sonra birisi konu açıyor, yeni ürün ekleniyor 20 saniye sonra konusu açılıyor, naptın site açık mı uyudun. Sorsan kem küm ediyorlar. İnsan kime güveneceğini şaşırıyor cidden şu devirde ürün alırken. Tabi iyi niyetiyle indirim paylaşanları tenzil ediyorum.

Zaten indirim yapılıyor 30 saniye sonra birisi konu açıyor, yeni ürün ekleniyor 20 saniye sonra konusu açılıyor, naptın site açık mı uyudun. Sorsan kem küm ediyorlar. İnsan kime güveneceğini şaşırıyor cidden şu devirde ürün alırken. Tabi iyi niyetiyle indirim paylaşanları tenzil ediyorum.
Hocam yeşil forumda şak diye indirim konusunu açarlar peşine alınabilecek ürünleri listeyen birkaç kişi çıkar. Bu adamlar yasal iade hakkını kullandırmıyor dersen işin bitti zaten hedef sen oluyorsun

Son düzenleme:
Ben de fare almak istiyorum ama o kadar Wraith tarafı korkunç geliyor ki anlatamam. Sitede tüm fiyatlar aynı düşük fiyata ürün kalmadı zaten. 3K vereceğim fare içinde bir karşılık, destek arıyorum o da yok. Çok arada kalıyorum fare alıp almama konusunda.

Ben de fare almak istiyorum ama o kadar Wraith tarafı korkunç geliyor ki anlatamam. Sitede tüm fiyatlar aynı düşük fiyata ürün kalmadı zaten. 3K vereceğim fare içinde bir karşılık, destek arıyorum o da yok. Çok arada kalıyorum fare alıp almama konusunda.
herşeye zam yapmışlar herhalde bu konuyu görüp sinirlendiler JFŞAMAÇSMSÇAMAÇNFS

Bana kalsa alışveriş yapılmaması gereken bir site ama maalesef alternatifi yok. Bu ürünleri satan başka kimse yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,673
Üyeler
190,252
Son üye
papugomez
Geri