Wraith W1 ile ilgili düşünceleriniz?

Xlnercion

80+
Reaksiyon skoru
19
Wraith markasını çok sevmekteyim mousepadini klavyesi (Wraith speed ve Wraith W75) kullanmaktayım. Aldığım ürünlerden de çok memnunum F/P olarak çok çok iyi olduğunu düşünüyorum. Kaliteli malzemeler kullanıyorlar. Elimde Razer Viper Ultimate var ve Wraith W1 alıp denemeyi çok istiyorum mouselarını çok merak ediyorum. Sizce alınır mı?

Wraith markasını çok sevmekteyim mousepadini klavyesi (Wraith speed ve Wraith W75) kullanmaktayım. Aldığım ürünlerden de çok memnunum F/P olarak çok çok iyi olduğunu düşünüyorum. Kaliteli malzemeler kullanıyorlar. Elimde Razer Viper Ultimate var ve Wraith W1 alıp denemeyi çok istiyorum mouselarını çok merak ediyorum. Sizce alınır mı?
normalde daha yeni atk blazing sky ultimate x1 2.0 metalik kırmızı aldım ve memnunum da ama yanında gönderdikleri ekranlı dock çok hoş ve özelliklerine göre fiyatı da baya iyi o yüzden almayı düşünüyorum. ama freestyle modelini istiyodum satışı yok sanırım şuan

ben freestyle aldım dongle falan hoş duruyor 3k olsa kesin alınır derdim ama bu haliyle de alınabilir duruyor

Hissiyatı tepkimesi vs FPS oyunları için ideal mi?

ben freestyle aldım dongle falan hoş duruyor 3k olsa kesin alınır derdim ama bu haliyle de alınabilir duruyor
sensörü falan en iyilerden üstüne bide o dockla geliyo fiyatı baya iyi bence siyah gri çektim bakalım hayırlısı

Bende alacağım galiba çok merak ediyorum keşke test için bir yerleri olsa

Değişik bir dongle falan çıkıyormuş, kutuda batarya da var sanırım. Denenir bu ya güzel fiyat.

Alınır, freestyle seçeneğinde yan tuşlar yok ona dikkat et. Ekstra olarak click tuşları genişten parmak uçlarına daralıyor ve gerçekten güzel görünüyor. Kağıt üzerinde performansı güzel yanında gelen dongleda ayrı ilgi çekici olmuş bende aldım. Ek olarak Conlife kodu ile indirim geliyo aklında bulunsun. ( KOD İÇERİK ÜRETİCİSİNİN. )

Geri