Wraith w60 vs mchose ace 68 e sport

Kuzeyy1

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Başlıkta yazdığı gibi 2 klavye arasında kararsız kaldım. Linklerini aşağıya bırakacagım bi kaç forumda okudugum önerilere göre 3000 tl altı manyetik klavye olarak mchose ace 68 öneriliyor. w60 hakkındada yeni çıktı switchleri kendi üretimleri alınmaz diyorlar sizce hangisini almalıyım?

link attığımı mı aldın? bu arada hayırlı olsun.
aynen ace 68 air snow modeli. teşekkür ederim almayı düşünürsen şimdiden hayırlı olsun bu modelin gt versiyonu çıktı aslında o daha da performanslı ama gelmesi 4 5 ayı bulur artık.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ANYA
aynen ace 68 air snow modeli. teşekkür ederim almayı düşünürsen şimdiden hayırlı olsun bu modelin gt versiyonu çıktı aslında o daha da performanslı ama gelmesi 4 5 ayı bulur artık.
arkadaşlar bende ace 68 air modelini alacağım bütçem 3-4 k arası ve beyaz klavye istiyorum sizce başka model bakmalımıyım yoksa bu fiyata en iyisini mi alıyorum

arkadaşlar bende ace 68 air modelini alacağım bütçem 3-4 k arası ve beyaz klavye istiyorum sizce başka model bakmalımıyım yoksa bu fiyata en iyisini mi alıyorum
Bende aynı şekilde bekliyorum ama sanırım ket 75 alıcam bi bak istersen

sesinde ne sorun var ki hocam?
sesi çok tiz ve yüksek. Mesela akko fun60 serisindeki switchin sesi çok kibar ve yumuşak ama bu klavyedeki switchlerin artısı çok seri olması. Yani bas çek yaparken falan ekstra bir kuvvet yardımcı oluyor gibi daha seri bastığın zaman geri itiyor gibi. performans olarak çok iyi ses olarak ortalama.

sesi çok tiz ve yüksek. Mesela akko fun60 serisindeki switchin sesi çok kibar ve yumuşak ama bu klavyedeki switchlerin artısı çok seri olması. Yani bas çek yaparken falan ekstra bir kuvvet yardımcı oluyor gibi daha seri bastığın zaman geri itiyor gibi. performans olarak çok iyi ses olarak ortalama.
luan bende fun60 bakıyordum hocam, düz sade olması da cok hosuma gitti, ace68 arkasındaki mavi led sadece düşündürdü alıp devamlı kullanıcam hangisini almamı önerirsiniz, eksi artı yönleri nedir

luan bende fun60 bakıyordum hocam, düz sade olması da cok hosuma gitti, ace68 arkasındaki mavi led sadece düşündürdü alıp devamlı kullanıcam hangisini almamı önerirsiniz, eksi artı yönleri nedir
led mavi değil ki istediğin rengi ayarlayabiliyorsun. fun60'ın artısı kablosuz olması olabilir sadece. Yazılım olarak kötü mchose yanında berbat hatta. Mchose'nin yazılımı çok modern ve rahatken akkonun rastgele bir çin klavyesinin driver gibi. fun60 ultra tmr da kullanıyorum onun gecikmesi daha düşük olabilir fakat aradaki farkı hissedemezsin. Bence mchose al geç hem fun60 serisi %60 yön tuşları vb yok illa fun60 gibi kasa istiyorum dersen ace60 pro da alabilirsin. Benim önerim ace68 air olur. Ama çok fark eden bir şey yok gecikme değeri olarak hepsi çok düşük seviyede.

Geri