Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
Fiyatı çok pahalı, iyi ama f/p değil. Yine de bu bütçelerde alınır gibiValla klavyenin tek videosu var bilemedim
Fiyatı çok pahalı, iyi ama f/p değil. Yine de bu bütçelerde alınır gibiValla klavyenin tek videosu var bilemedim
Kailh switch diyor dostum iyidirAma tek inceleme ajsnxnsnsn
Alsam 2. sini yapardım da aynı yıl içinde claymore + bunu almak kalın gelirAma tek inceleme ajsnxnsnsn
İşte fiyata göre iyi mi acabaF/p demek fiyatına göre iyi demek fiyatı ucuz demek değil
iyidir
Claymore ve gladius un geri ödemesi yatarsa bi de yeni aldığım klavyeyi satarsam alıp deneyebilirim ya, tasarımı acayip güzelEkranı var 8000mah switchler fena değil
Lan gelmiş mi buuuuuuu![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
M3 alternatifi gibi bir şey buda
Mouse daha iyi bile olabilir.O mouseden emin değilim de klavye baya güzel duruyo
O zaman m3 yerine bunu önerinWraith'e geldiyse swarcow'a gönderirler incelemesini çeker, o zamandan sonra yorum yapalım. Ama Dragonfly F1 serisi redditte darmoshark tan falan daha fazla öneriliyor kaliteymiş baya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mouse daha iyi bile olabilir.
Ben klavyeye aşık olmak çokWraith'e geldiyse swarcow'a gönderirler incelemesini çeker, o zamandan sonra yorum yapalım. Ama Dragonfly F1 serisi redditte darmoshark tan falan daha fazla öneriliyor kaliteymiş baya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mouse daha iyi bile olabilir.