%66 klavyede ne işi var büyük enterinEnter tusu büyük olsa yapısırdım ya
Alışkanlık oldu görünüşünü-hotswappable olmasını ve blueetooth olmasını çok beğendim ama uzun süredir iso kullanıyorum enter küçük olunca elim boşluk hissediyoİso klavye zor bu devirde
F1 düz 40 dolardı sankiLan gelmiş mi buuuuuuu
Pahalı gelmiş lan bu yurtdışında F1 PRO'nun fiyatı 40 dolar
Pahalı olm, F1 PRO almak lazım F1 kablolu ve serinin benzer fiyattaki diğer rakiplerinden ayıran en büyük özelliği, 4000Hz Wireless Pooling Rate, desteklemiyorO zaman m3 yerine bunu önerin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben klavyeye aşık olmak çok
Hoş durmak ama inceleme olmamak
Bu da F1, F1 PRO 1750F1 düz 40 dolardı sanki
Aj199 la magic refiner rk68 i inceleyin de bunlara da bi el atarım, klavyeyi satmam dururBu da F1, F1 PRO 1750
Claymore ii satılabilir bu arada kozmetik 10/10 ise en kral custom yaparsın.Aj199 la magic refiner rk68 i inceleyin de bunlara da bi el atarım, klavyeyi satmam durur
FPS oyunları oynuyorsan alma.Hocam alınır mı? Üzmez dimi en son epomaker falan bakıyordum da bu baya hosuma gitti.
Alınır gibi hocam ama bi swarcowun incelemesini bekleyicem ben kesin incelerHocam alınır mı? Üzmez dimi en son epomaker falan bakıyordum da bu baya hosuma gitti.
edenClaymore ii satılabilir bu arada kozmetik 10/10 ise en kral custom yaparsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
FPS oyunları oynuyorsan alma.