Wraithde 2 bin tl bandında gamepad arıyorum

anladım teşekkür ederim peki diğeri için bir yorumunuz varmıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekranlı olan için
kullandığım modeller hariç yorum yapmak istemedim ama kötü ürün çıkacağını düşünmüyorum. gale hall ve blitz kullandım için onlar hakkında rahatlıkla bilgi verebilirim.

kullandığım modeller hariç yorum yapmak istemedim ama kötü ürün çıkacağını düşünmüyorum. gale hall ve blitz kullandım için onlar hakkında rahatlıkla bilgi verebilirim.
blitz şarj manyetik şeyler kalmamış birazda araştırdım ustam onları şarj standlı önerenler olmuş bende hiç girmedim bu ekranlı olan indirim kuponuyla 1.200 e geldi direk alim dedim

blitz şarj manyetik şeyler kalmamış birazda araştırdım ustam onları şarj standlı önerenler olmuş bende hiç girmedim bu ekranlı olan indirim kuponuyla 1.200 e geldi direk alim dedim
iyzicodan yararlansaydın keşke eğer daha önceden yararlanmadıysan

iyzicodan yararlansaydın keşke eğer daha önceden yararlanmadıysan
iyzicoyu daha hiç denemedim hocam güvenemedim paraparamı paramparamı ne vardı bi onda 200 tl lik alışverişte denemiştim o
bidahaki alışverişte w60 siyah düşünüyorum iyzico güvenilirse onlan alabilirim

Hocam iyzico parolpara kullanın ve atk battle axe pro alınır bence bende şuan ondan kullanıyorum cidden kaliteli hissettiren bir gamepad şarj standı felan da var

Hocam iyzico parolpara kullanın ve atk battle axe pro alınır bence bende şuan ondan kullanıyorum cidden kaliteli hissettiren bir gamepad şarj standı felan da var
onuda artık ileride düşünebilirim 1.2 ye ekranlı olanını yakaladım dediğiniz gibi parolpara evet uygulamaya baktım ancak iyzicoyu daha hiç denemedim birde iyzicoda her alışverişte indirim varmı ustam

şarj istasyonu olduğunu sen dedikten sonra gördüm durduk yere alasım geldi sadece siyah olmayışı beni rahatsız ediyor orası ayrı. 3-4 gün siyahı belki stok gelir diye bekliyim

şarj istasyonu olduğunu sen dedikten sonra gördüm durduk yere alasım geldi sadece siyah olmayışı beni rahatsız ediyor orası ayrı. 3-4 gün siyahı belki stok gelir diye bekliyim
siyahı efsane bişi otur izle sadece çok sağlam harbiden öyle bakınca

Siyahı baya güzel benim ekipmanlar beyaz olduğu için ben beyazını almıştım beyazı da bayağı güzel şarj istasyonu sadece pro modelinde var

Siyahı baya güzel benim ekipmanlar beyaz olduğu için ben beyazını almıştım beyazı da bayağı güzel şarj istasyonu sadece pro modelinde var
keşke beyaz yapsaydım bende vallahi biraz daha ucuza geliyor bide işin güzel yanı çoğu şey beyaz bende klavye beyaz birde gamepad ama yeni birtane ihtiyaç vardı ufaktan koleksiyonda düşündüğüm için biraz farklı şeyler düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,439
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri