en profesyonel yerlerden biridir güvenilir.Merhaba buradan fantech shooter 3 alacağım stokları bitmiş yenilenir yenilenmez alacağım fakat güvenilir mi acaba ? veya daha ucuz orjinal bulabileceğim biryer varsa ora da olur.
Site güvenilir daha önce mouse almıştım.Dediğim ürünü almak istiyordum fakat dediğim gibi stoklar tükenmiş ne zaman yenilenir hiç bilmiyorum. Fakat Fantech'in kendi sitesinde daha ucuz 25 dolar yani 900 liraya yakın çok avantajlı bir fiyatı var. Acaba Fantech'in kendi global sitesinden alsam Türkiye'ye gönderirler mi ya da vergi + gümrük vs. olur mu bilsem ona göre oradan da alırdım.
LİNK
gümrüğe takılabilir bu konuda bilgili arkadaslar umarım dönüş yaparlar konunaDediğim ürünü almak istiyordum fakat dediğim gibi stoklar tükenmiş ne zaman yenilenir hiç bilmiyorum. Fakat Fantech'in kendi sitesinde daha ucuz 25 dolar yani 900 liraya yakın çok avantajlı bir fiyatı var. Acaba Fantech'in kendi global sitesinden alsam Türkiye'ye gönderirler mi ya da vergi + gümrük vs. olur mu bilsem ona göre oradan da alırdım.
LİNK