Güvenilir hocam bilindik bir site kendim de m3s model mouse aldım. Sorduğunuz ürün için bilgim olmadığından bir şey diyemeyeceğim.siteyi daha önce göremedim güvenilir mi? birde dedigin gibi fnatic streak65 için incleme yok hiç mantıklımı
1299m3 4k'nın connectgame'deki fiyatını hatırlayanlar var mı arkadaşlar ?
1599'a alayım diyordum. bunu duyunca vazgeçtim.
güvenilir. Benim lisemden çocukların şirketi.siteyi daha önce göremedim güvenilir mi? birde dedigin gibi fnatic streak65 için incleme yok hiç mantıklımı
Kullanıyorum. Sesi çok güzel. Boyutu gerçekten ufak. İlk geldiğinde şaşırmıştım. Tepki süresi baya iyi. Alan pişman olmaz.Bu klavyelerin veya farelerin herhangi bir inceleme sitesinde puanlaması yok neye istinaden almayı düşünüyorsunuz? Varsa eğer inceleyen bir site yardımcı olur musunuz?
Glorious model o wirelesstan m3 wireless'a geçilir mi sizce?WraithEsports
Arkadaşlar güzel indirimler var bakılabilir bazı ürünler
Not:Connetgamede'ki indirimler kadar olmadığını biliyorum. Sizde müşteri hizmetlerin connectgame gibi olmadığını biliyorsunuzdur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almayı düşündüğünüz ve fiyatı güzel olan ürünleri yapıştırın buraya, fikir sahibi oluruz arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Darmoshark M3 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu mouse'u 1500e almıştım, alınabilir bu fiyata bence.
Razer 8khz kullanıyorum. Tepkime süresinden çok memnunum ama kablosuz bir fareye geçmek istiyorum denk olanını bulamadım henüz. Rtings üzerinden bakıyordum tepkime sürelerine bunların tepkime sürelerini net göremediğim için emin olamıyorum.Kullanıyorum. Sesi çok güzel. Boyutu gerçekten ufak. İlk geldiğinde şaşırmıştım. Tepki süresi baya iyi. Alan pişman olmaz.
Hocam nasıl yok. İnternet inceleme dolu.siteyi daha önce göremedim güvenilir mi? birde dedigin gibi fnatic streak65 için incleme yok hiç mantıklımı
G pro wireless kullanıyorum. Gecikme süresini çok yüksek gösteriyor o sitede. Uzun zamandır CSGO Warzone gibi fps oyunları oynuyorum ancak beni rahatsız edecek ve hissedilecek bir gecikme yaşamadım. O kadar takmamak gerek rakamlara.Razer 8khz kullanıyorum. Tepkime süresinden çok memnunum ama kablosuz bir fareye geçmek istiyorum denk olanını bulamadım henüz. Rtings üzerinden bakıyordum tepkime sürelerine bunların tepkime sürelerini net göremediğim için emin olamıyorum.
Hocam bana kalırsan hiç gerek yok, ama yedek mouse olarak almayı düşünüyorsanız alabilirsiniz.Pişman olacağınızı düşünmüyorum, ben g300s den geçtim, ilk başta bi afalladım,mouse daha hafif ve büyük diye. Ama tavsiyem eğer küçük mouse kullanıyorsanız m3s'e bakabilirsinizGlorious model o wirelesstan m3 wireless'a geçilir mi sizce?
Model o 'da küçük ve hafif alışığım yani ama özellikleri az çok aynıymış şimdi baktım ama görünüşü daha bi hoşuma gittiHocam bana kalırsan hiç gerek yok, ama yedek mouse olarak almayı düşünüyorsanız alabilirsiniz.Pişman olacağınızı düşünmüyorum, ben g300s den geçtim, ilk başta bi afalladım,mouse daha hafif ve büyük diye. Ama tavsiyem eğer küçük mouse kullanıyorsanız m3s'e bakabilirsiniz
YT ye Fnatic Streak65 yaz. Dünya kadar yabancı inceleme var?Bu klavyelerin veya farelerin herhangi bir inceleme sitesinde puanlaması yok neye istinaden almayı düşünüyorsunuz? Varsa eğer inceleyen bir site yardımcı olur musunuz?
Hocam eğer alacaksanız m3s'e bakın derim, m3'e göre daha da küçükModel o 'da küçük ve hafif alışığım yani ama özellikleri az çok aynıymış şimdi baktım ama görünüşü daha bi hoşuma gitti
M3 ile hemen hemen aynı boyuttalarmış Glorious model o wireless ile, eğer daha da küçük mouse isterseniz m3s daha da küçükModel o 'da küçük ve hafif alışığım yani ama özellikleri az çok aynıymış şimdi baktım ama görünüşü daha bi hoşuma gitti