Daha önce bu tarz anime oyun tecrübem yok ilk defa oynayacağım ve en çok aklıma yatan bu oyun oldu. Bir de bu oyun için türkçe yama yapan programlar var ama sanırım ocr mantığıyle çeviri yapıyorlar onlar işe yarıyor mu deneyen oldu mu?
arkadaş bir tane oyunda kullanıyordu ekran açmıstı bakmıstım bayağı dandik gelmişti o uygulama benim gözüme bayağı kötü uygulamaydıDaha önce bu tarz anime oyun tecrübem yok ilk defa oynayacağım ve en çok aklıma yatan bu oyun oldu. Bir de bu oyun için türkçe yama yapan programlar var ama sanırım ocr mantığıyle çeviri yapıyorlar onlar işe yarıyor mu deneyen oldu mu?
genshin daha çok sarıyor belki farklılık iyi olur diye denedimde pekte devam edemedim. Çeviri tarafında herhangi bir program kullanmadım zaten genel olarak scriptlerde B1 düzeyi üstünde pek kelime veya içerik barındırmıyorDaha önce bu tarz anime oyun tecrübem yok ilk defa oynayacağım ve en çok aklıma yatan bu oyun oldu. Bir de bu oyun için türkçe yama yapan programlar var ama sanırım ocr mantığıyle çeviri yapıyorlar onlar işe yarıyor mu deneyen oldu mu?
O zaman sıkınti yaarkadaş bir tane oyunda kullanıyordu ekran açmıstı bakmıstım bayağı dandik gelmişti o uygulama benim gözüme bayağı kötü uygulamaydı
oda zaten 5 6 saatten sonra kapatmıstı
Bende genshinden buna gecenlerin yorumunu cok gordumde bunda karar kilmistimgenshin daha çok sarıyor belki farklılık iyi olur diye denedimde pekte devam edemedim. Çeviri tarafında herhangi bir program kullanmadım zaten genel olarak scriptlerde B1 düzeyi üstünde pek kelime veya içerik barındırmıyor
benim ingilizcem iyi olduğu için gerek duymuyorum fakat arkadaşım herhangi bir oyunu oynarken işte açmıştı oyundaki itemlerin ne işe yaradğını falan okumuştu ezberlemişti kapatmisti öyle oynuyordu istiyorsan sende öyle yapabilirsinO zaman sıkınti ya
Hangi uygulama onun ki? Bir de oyun dosyalarina mudahale ediyor mu yoksa ocr mantigi ile mi calisiyor?benim ingilizcem iyi olduğu için gerek duymuyorum fakat arkadaşım herhangi bir oyunu oynarken işte açmıştı oyundaki itemlerin ne işe yaradğını falan okumuştu ezberlemişti kapatmisti öyle oynuyordu istiyorsan sende öyle yapabilirsin
mort diye bir uygulama ocr ile calisiyorduHangi uygulama onun ki? Bir de oyun dosyalarina mudahale ediyor mu yoksa ocr mantigi ile mi calisiyor?
Wuwa da mi ayni sekilde bilgin var mi? Surekli genisleyen harita ve icerigi var mi yoksa bi yerden sonra sadece etkinlikle mi devam ediyor?genshin oyna. tr dil desteği de mevcut. oyun sonu çok fazla içerik yok ama yeni başlayan biri aylar sürer oyun sonuana gelmesi için.
ondan da oyun sonuna gelirsen sadece oyun sonu içerikleri olur.Wuwa da mi ayni sekilde bilgin var mi? Surekli genisleyen harita ve icerigi var mi yoksa bi yerden sonra sadece etkinlikle mi devam ediyor?
Black desert online biliyor musun? Onun gibi boyle surekli gelisen buyuyen anime tarzi bir oyun ariyorum ama yok galiba. Birde bu oyunlarda pvp falanda yok sanirimondan da oyun sonuna gelirsen sadece oyun sonu içerikleri olur.
en anime tarzı genshin var. onda da pvp yok ama yeni bi mod getirdiler. roblox tarzı bişey.Black desert online biliyor musun? Onun gibi boyle surekli gelisen buyuyen anime tarzi bir oyun ariyorum ama yok galiba. Birde bu oyunlarda pvp falanda yok sanirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz mobilde solo levelling oynadim ama asiri monoton tekrarlayan bir oyun.
genshın de oynadım wuwa da oynadım, ikisi de klasik hikaye sarmıyor zaten bu tarz oyunlarda konu ana hikaye olmuyor, sürekli belirli bir bölgede etkinlik yan görev kasıp ya da çekiliş mantığıyla (yani oyuna para yatırarak) ekstra karakter açıp görev bitiriyorsun ve diğer map e geçiyorsun, karakterlerin yetenekleri birbirleriyle uyumlu oluyor ve bazı bossları bu şekilde yenebiliyorsun sadece, belirli bir yere kadar belirli karakterlerle gelebilirsin fakat bu oyunu oynamak istiyorsan para yatırman ŞART , ben ikisini de oynamayı bıraktımDaha önce bu tarz anime oyun tecrübem yok ilk defa oynayacağım ve en çok aklıma yatan bu oyun oldu. Bir de bu oyun için türkçe yama yapan programlar var ama sanırım ocr mantığıyle çeviri yapıyorlar onlar işe yarıyor mu deneyen oldu mu?