Neler Yeni

X Hesabım Durduk Yere Kapandı (yardım lütfen)

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
Merhabalar arkadaşlar, başına daha önce gelen oldu mu? ;

Günlük hayatta günde 2-3 saat gündemi,haberleri,transferleri takip etmek için girdiğim X (Twitter) dün gece saat 02.06'da hesabımı kalıcı olarak askıya aldı. Sebebi Özgün olmayan hesaplar'dan dolayı kalıcı askıya alınmış. İnternette kimsenin destekten cevap alamadığı yazıyor. Bugün bir hesap daha açtım eskisi gidince bu da banlandı. İnanılır gibi değil. Hiçbir şekilde küfür vs. olmayan hesabımda sadece futbol ve günlük hayattan retweetler yapıyordum. Birdaha bu uygulamaya asla giremeyecek olmak beni çok üzdü. Hesabını bu şekilde kapattırıp açtırabilen oldu mu aranızda? Lütfen yardım edin.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Rüveyda Akın
İnanır mısın aynı nedenden ötürü benim de hesabım askıya alındı birkaç gün önce. İtiraz gönderdim ne bir mail var ne başka bir şey.

chade

80+ Bronze
mesela adını lionel messi yapıp pp ye messi koyup bio kısmını da messi gibi doldurursan X diyor ki hop kardeşim sen gerçek insan değilsin, başkasını kopyalıyorsun al sana ban. gerçekte ünlü birinin adını, resmini vs kullandıysan özgün olmayan hesaplar adı altında ban yemen olası. ban yememek için parodi hesabı tag'i koyuyorlar sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela adını lionel messi yapıp pp ye messi koyup bio kısmını da messi gibi doldurursan X diyor ki hop kardeşim sen gerçek insan değilsin, başkasını kopyalıyorsun al sana ban. gerçekte ünlü birinin adını, resmini vs kullandıysan özgün olmayan hesaplar adı altında ban yemen olası. ban yememek için parodi hesabı tag'i koyuyorlar sanırım.
pp vardı sadece onun harici gerçek ismim vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnanır mısın aynı nedenden ötürü benim de hesabım askıya alındı birkaç gün önce. İtiraz gönderdim ne bir mail var ne başka bir şey.
inanılır gibi değil, yeni hesap açabildiniz mi?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Rüveyda Akın
Öyle bi muhabbet değil işte. Sadece retweet atmak özgün bir X kullanım stili değil adı altında askıya almışlar.

inanılır gibi değil, yeni hesap açabildiniz mi?
Evet ama kullanıcı adı bile değiştirtmiyor. Takip limitine takılmışım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
Öyle bi muhabbet değil işte. Sadece retweet atmak özgün bir X kullanım stili değil adı altında askıya almışlar.

Evet ama kullanıcı adı bile değiştirtmiyor. Takip limitine takılmışım :D
Ben yeni hesap açmayı denedim, onu da banladılar :D siz nasıl açtınız acaba yeni numarayla falan mı?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,607
İsim
Sarp Yılmaz
Ben yeni hesap açmayı denedim, onu da banladılar :D siz nasıl açtınız acaba yeni numarayla falan mı?
Maalesef Twitter'da bir kere banlanınca sonuna kadar banlanıyorsun hiçbir şekilde açamıyorsun.
şöyle yapabilirsin başka birine başka bir ülkede yada farklı konumda hesap açtırıp fakat seninle hiçbir alakası olmayacak ne maili ne telefon numarası daha sonra bilgilerini alıp kullanabilirsin onun dışında ne kadar hesap açarsan aç banlıyorlar.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Hiç kullanmadığım X i hesaba girip bakayım dedim hesap hala duruyor banlık vs yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
Maalesef Twitter'da bir kere banlanınca sonuna kadar banlanıyorsun hiçbir şekilde açamıyorsun.
şöyle yapabilirsin başka birine başka bir ülkede yada farklı konumda hesap açtırıp fakat seninle hiçbir alakası olmayacak ne maili ne telefon numarası daha sonra bilgilerini alıp kullanabilirsin onun dışında ne kadar hesap açarsan aç banlıyorlar.
Ama Twitterda bazı takipçisi fazla hesaplar askıya alıyorlar, sonra banlanan kişi yenisini açıyor hesabın reklamını bile yapıyorlar xy benim hesabımdı kapandı burdan takip edin diye, nasıl oluyor bu?

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet arslan
Merhabalar arkadaşlar, başına daha önce gelen oldu mu? ;

Günlük hayatta günde 2-3 saat gündemi,haberleri,transferleri takip etmek için girdiğim X (Twitter) dün gece saat 02.06'da hesabımı kalıcı olarak askıya aldı. Sebebi Özgün olmayan hesaplar'dan dolayı kalıcı askıya alınmış. İnternette kimsenin destekten cevap alamadığı yazıyor. Bugün bir hesap daha açtım eskisi gidince bu da banlandı. İnanılır gibi değil. Hiçbir şekilde küfür vs. olmayan hesabımda sadece futbol ve günlük hayattan retweetler yapıyordum. Birdaha bu uygulamaya asla giremeyecek olmak beni çok üzdü. Hesabını bu şekilde kapattırıp açtırabilen oldu mu aranızda? Lütfen yardım edin.
sorun mu var benımde gitmiş

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Rüveyda Akın
Yok ilk defa banlandıysan olur öyle.

Atılan ban belli bir süre sonra kalkıyor veya veriler siliniyor bir şey oluyor açabiliyorsun benim 1 yıl sürmüştü

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
sorun mu var benımde gitmiş
Hocam anlamadım durduk yere ban yedim kullanamayacağım tekrar uygulamayı.
Yok ilk defa banlandıysan olur öyle.

Atılan ban belli bir süre sonra kalkıyor veya veriler siliniyor bir şey oluyor açabiliyorsun benim 1 yıl sürmüştü
İlk kez banlandım 2 hesap daha açmayı denedim max 3 saat dayandı :D. 3 gündür destek maillerine hiçbir geri dönüş yok.

Top Bottom