epeyde karşılaştır butonuna basarak görebilirsin hocam ben öyle yapıyorum iki ürün farklarına bakacak ikenBu iki anakart arasında ne fark var. 9800x3d ve 5080 ekran kartı ile sistem kuracağım anakart hangisini seçmeliyim?
hiçbir fark yok f takısı ürünün isimlendirmesi x670 ve x670e arasında farklar varBu iki anakart arasında ne fark var. 9800x3d ve 5080 ekran kartı ile sistem kuracağım anakart hangisini seçmeliyim?
Tamamdır çok teşekkür ederim. Arada 6 7 k fark var çünkü merak ettimepeyde karşılaştır butonuna basarak görebilirsin hocam ben öyle yapıyorum iki ürün farklarına bakacak iken
Onu da düşünüyorum. Yurtdışından alacağım ürünleri. Ancak sadece oyun oynayacağım.gerek var mı x870 e bilemedim. X670 ile aynı çünkühiçbir fark yok f takısı ürünün isimlendirmesi x670 ve x670e arasında farklar var
bence sıfırdan ürün alıcak iseniz muhakak bir defa alın en son sürümü alın x870e alın derim
b850 bile yeter güncel ekran kartı alıcaksanız güncel pci 5.0 ekran kartı destegi olan güncel modellere bakın anakarta bios destegi daha geç kesilir b850 yada 800 serisine artık 600 serisi eskidi özellikle yurtdışındna alıp tr ye getricek iseniz en üst en tepe model almak daha avantajlıTamamdır çok teşekkür ederim. Arada 6 7 k fark var çünkü merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu da düşünüyorum. Yurtdışından alacağım ürünleri. Ancak sadece oyun oynayacağım.gerek var mı x870 e bilemedim. X670 ile aynı çünkü
Tavsiyeniz var mıdır? B850 için .b850 bile yeter güncel ekran kartı alıcaksanız güncel pci 5.0 ekran kartı destegi olan güncel modellere bakın anakarta bios destegi daha geç kesilir b850 yada 800 serisine artık 600 serisi eskidi özellikle yurtdışındna alıp tr ye getricek iseniz en üst en tepe model almak daha avantajlı
hangi ülkeden alıcaksınz avrupa ise asus ürünlerinde biraz indirim var b850 strix anakartlara göz atabilrisiniz iyi fiyatlara geliyor üstüne asus para iadesi de var onuda alabilirsiinz faturanız ile birlikte üstüne vergi iadesi de alıcaksıınz çok kelkepir fiyata getirebilirsinzTavsiyeniz var mıdır? B850 için .
AMD ryzen 7 9800x3d
Rtx 5080 16 GB
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)
Kingston 30000 x2
g skill 32gb flare x5 amd expo 6000mhz cl30
Benim aklımda bu parçalar vardı. Tabi soğutucu kasa ve güç kaynağı eksik. Soğutucu bilgim hiç yok. Ve güç kaynağı nasıl seçilir bilemiyorum. Anakart seçtikten sonra kasa seçmem gerekiyormus galiba. Yardımcı olabilir misiniz?
Almanya'dan alacağımhangi ülkeden alıcaksınz avrupa ise asus ürünlerinde biraz indirim var b850 strix anakartlara göz atabilrisiniz iyi fiyatlara geliyor üstüne asus para iadesi de var onuda alabilirsiinz faturanız ile birlikte üstüne vergi iadesi de alıcaksıınz çok kelkepir fiyata getirebilirsinz
Almanya'dan alacağım
Bakacağım çok teşekkür ederim.![]()
GigaByte B850 AI Top ab 403,00 € | Preisvergleich bei idealo.de
Bereits ab 403,00 € ✓ Große Shopvielfalt ✓ Testberichte & Meinungen ✓ | Jetzt GigaByte B850 AI Top günstig kaufen bei idealo.dewww.idealo.de
mesela türkiyede asla satılmayan ve bulamayacagınız model ürün
böyle böyle ürünler var tr de satılmyan ürünleri alabilrisiinz illa gösterdigim ürün şart degil bakın fiyatları karşılaştırın benim tavsiyem türkiyede kimsenin elinde olamayan gelmeyen bir ürüne sahip olma ve sonrasında onu satmanın duygusu bir başkadır diye düşünüyorumBakacağım çok teşekkür ederim.