X870 ITX vs B650M mATX

Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba. Elimde ASUS ROG STRIX X870-I GAMING WIFI ve MSI B650M GAMING PLUS WIFI anakartları var. İkisinden birini tutup sistem toplayacağım. AMD 9080-9090xt ve NVIDIA Super serisini bekliyorum. ITX seçersem ufak bir kasa düşünüyorum. Sıcaklık problemi konusunda deneyimi olan var mı? Sizce hangi anakartı seçmeliyim? Teşekkürler.

Herkese merhaba. Elimde ASUS ROG STRIX X870-I GAMING WIFI ve MSI B650M GAMING PLUS WIFI anakartları var. İkisinden birini tutup sistem toplayacağım. AMD 9080-9090xt ve NVIDIA Super serisini bekliyorum. ITX seçersem ufak bir kasa düşünüyorum. Sıcaklık problemi konusunda deneyimi olan var mı? Sizce hangi anakartı seçmeliyim? Teşekkürler.
ITX kullanıp Mini PC topla bence kasasını bulabiliyorsan tabi :)

Lian Li Dan A3 ya da NZXT düşünüyorum. YouTube’daki Asyalı arkadaşların fantastik kasalarından bulamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yandan akvaryum gibi olsun içini, ışıkları göreyim istiyorum. 😅
A3 falan zaten Micro ATX, çok abartı ufak kasaya gerek yok da Mini ITX bir kasa olsun en azından.

Micro ATX kasa kullanacaksanız Micro ATX olan anakartı kullanabilirsiniz.

ITX'de genişleme imkanları çok kısıtlı, bu yüzden ileride eklemek istediğin bir parça olursa takamazsın. Önerdiğim Micro ATX anakart küçük sistem için en mantıklısı olur.
Bir gen5 bir gen4 ssd girişi var. Çift ram girişi şimdilik 2x16 ileride 2x32 yaparım. Bunlar haricinde ihtiyacım olabilecek ne gibi geliştirmeler olur? Uzun zamandır uzağım, konsolda takılıyordum.

2 ürünüde sat adam gibi b850-x870e anakart al

Hazır elinizde varken X870I modeli tutmak daha mantıklı. Hava akışı konusunda da endişeniz olmasın. Hava akışı iyi olan fanları kullandığınız sürece hiç bir sorun yaşamazsınız. Hazır konusu açılmışken 2 tane kasa tavsiyesi vereyim, eğer Amerika'dan getirtebilirseniz NCASE M2 Grater düşünebilirsiniz. ITX sistemler için alabileceğiniz en premium kasalardan bir tanesidir. Zevkinize göre kasayı ters veya düz kullanma imkanı da sunuyor. Pahalı bir model fakat ITX sistemlere çok yakıştığını düşünüyorum :D Eğer Amerika'dan getirtemem derseniz Jonsbo D32 PRO'da gayet şık başka bir tercih olur.

Hazır elinizde varken X870I modeli tutmak daha mantıklı. Hava akışı konusunda da endişeniz olmasın. Hava akışı iyi olan fanları kullandığınız sürece hiç bir sorun yaşamazsınız. Hazır konusu açılmışken 2 tane kasa tavsiyesi vereyim, eğer Amerika'dan getirtebilirseniz NCASE M2 Grater düşünebilirsiniz. ITX sistemler için alabileceğiniz en premium kasalardan bir tanesidir. Zevkinize göre kasayı ters veya düz kullanma imkanı da sunuyor. Pahalı bir model fakat ITX sistemlere çok yakıştığını düşünüyorum :D Eğer Amerika'dan getirtemem derseniz Jonsbo D32 PRO'da gayet şık başka bir tercih olur.
İkisi de çok şık.

2 ürünüde sat adam gibi b850-x870e anakart al
ITX anakarta alıcı bulmak mesele. B650M’e koyar koymaz teklifler geldi de.

İkisi de çok şık.

ITX anakarta alıcı bulmak mesele. B650M’e koyar koymaz teklifler geldi de.
ıtx anakarta uygun kasa ve psu bulamayacagınız için ölü eskiden olsa 150 euro sınırı amazondan getirtirdiniz ama 30 euro ya imkansız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,660
Üyeler
186,360
Son üye
Matchalıkedi
Geri