peki bu iphone tema nasıl olmuyor yukarıdan çekince gelen ekran var yaTelefondan telefona değişiyor bu özellikler. Her telefon yüksek performans modunu desteklemiyor veya animasyonlu Always On Display (Her zaman açık ekran)'ı desteklemiyor. Ayrıca hyperos beklediğim gibi hafif ve akıcı falan değil hatta akıcılıkta yer yer miuidan yavaş kaldığı oluyor belki amiral gemisi modellerde durum böyle değildir ama miuidan sonra hızlanma beklerken yavaşladı telefon.
onun için kontrol merkezi tarzını yeni sürüm olarak ayarlaman gerekiyor.peki bu iphone tema nasıl olmuyor yukarıdan çekince gelen ekran var ya
Bana gelen giden yok şuanlık umrumdada değil .dTelefondan telefona değişiyor bu özellikler. Her telefon yüksek performans modunu desteklemiyor veya animasyonlu Always On Display (Her zaman açık ekran)'ı desteklemiyor. Ayrıca hyperos beklediğim gibi hafif ve akıcı falan değil hatta akıcılıkta yer yer miuidan yavaş kaldığı oluyor belki amiral gemisi modellerde durum böyle değildir ama miuidan sonra hızlanma beklerken yavaşladı telefon.
Redmi K60'da bi süre denemiştim Hyper Os daha iyiydi hocam demek ki telefon özelliklerine göre değişiyor ya da daha optimize olması lazımTelefondan telefona değişiyor bu özellikler. Her telefon yüksek performans modunu desteklemiyor veya animasyonlu Always On Display (Her zaman açık ekran)'ı desteklemiyor. Ayrıca hyperos beklediğim gibi hafif ve akıcı falan değil hatta akıcılıkta yer yer miuidan yavaş kaldığı oluyor belki amiral gemisi modellerde durum böyle değildir ama miuidan sonra hızlanma beklerken yavaşladı telefon.
Ayarlar > bildirimler&durum çubuğu > Kontrol Merkezi Tarzınereden bulucam onu yardım eder misin lütfen yada birşeyler de googledan bakam
Ben redmi note 12 kullanıyorum tamam telefon çok iyi değil o yüzden hiçbir zaman bi iphone akıcılığında çalışmıyordu ama hyperos geldikten sonra takılmalar arttı ve uygulamaların bazıları özellikle snapchat ve instagram daha geç açılmaya başladı. Telefonu komple sıfırladım lakin düzelmedi maalesef.Redmi K60'da bi süre denemiştim Hyper Os daha iyiydi hocam demek ki telefon özelliklerine göre değişiyor ya da daha optimize olması lazım
Ayarlar > bildirimler&durum çubuğu > Kontrol Merkezi Tarzı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben redmi note 12 kullanıyorum tamam telefon çok iyi değil o yüzden hiçbir zaman bi iphone akıcılığında çalışmıyordu ama hyperos geldikten sonra takılmalar arttı ve uygulamaların bazıları özellikle snapchat ve instagram daha geç açılmaya başladı. Telefonu komple sıfırladım lakin düzelmedi maalesef.
aşağıda olması lazım
note 12 pro kullanıyorum kontrol merkezi tarzı bölümünde var.
Allah Allah. Başka bi sekmededir belki yukarıdan aratmayı deneo ayar yok ya nedense