Neler Yeni

XBOX 360 2022 DE ALINIR MI ?

Yasink.24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin
Arkadaşlar 1500 tl lik bütçem var odaya televizyon taktırdım bir oyun konsolu almak istiyorum araştırdım konsol fiyatları uçmuş bana en yakın xbox 360 geldi oynamadığım bir sürü oyun var vs vs sizce almalı mıyım? yoksa bekleyip xbox one mı almalıyım?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Kesinlikle alınır. 2014’de almıştım halla oynuyorum bazen. Kumandaları hassas, çoğu oyunda online yok ve oyun üretimi durdu. Offline oyun oynanıcaksa 1000 lirayı geçmeyecek şekilde alınabilir. Alınacaksa e console alın çünkü diğer iki modelde sorun var diye biliyorum. Anakart’dan kaynaklanıyor.

Yasink.24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle alınır. 2014’de almıştım halla oynuyorum bazen. Kumandaları hassas, çoğu oyunda online yok ve oyun üretimi durdu. Offline oyun oynanıcaksa 1000 lirayı geçmeyecek şekilde alınabilir. Alınacaksa e console alın çünkü diğer iki modelde sorun var diye biliyorum. Anakart’dan kaynaklanıyor.
Teşşekür ederim e kasa bakıyordum bende 360 alayım cevapladığın için teşşekürler 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,346
Üyeler
161,839
Son üye
bilgisayar müptezeli
Top Bottom