Uyumsuzluğu bilmem ama senelerce ikisini de kullandım her türlü Xbox daha rahatMerhaba, hangisi daha iyi kullanan arkadaşlar yazabilir mi? Dual Sense uyumsuzluk sorunu var diyorlar. Doğru mu acaba?
DSX programı ile kullanılmıyor mu hocam?Xbox rahatlık açısından tekler zaten duaslsense özellikleri ni kulanamıyon PC de
PC demi kullandınız hocam?Uyumsuzluğu bilmem ama senelerce ikisini de kullandım her türlü Xbox daha rahat
3. Parti program ile demi kullanılamıyor?Hayır ben Xbox series kolu kullandım dualsensde bir tane YouTuber demişti kullanılamıyor diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Videooyun demişti
Kullanılma şansı var ama her oyun için ayarlar va yapman lazım diye biliyorum ve her özellik tam çalışmıyor. Bu yüzden pcde xbox daha stabil ve kolay kullanımı var. Bende ikisi arasında kaldım ve xbox alacağım. Ds5 alırsın ama her oyunda her özellik stabil çalışmaz. Tek alma özelliği bence ilerde ps5 alirsan 2.kol olur. Onun dışında 3.part uygulama vs uğraşmakta zor.3. Parti program ile demi kullanılamıyor?
Tamam hocam teşekkür ederim.Kullanılma şansı var ama her oyun için ayarlar va yapman lazım diye biliyorum ve her özellik tam çalışmıyor. Bu yüzden pcde xbox daha stabil ve kolay kullanımı var. Bende ikisi arasında kaldım ve xbox alacağım. Ds5 alırsın ama her oyunda her özellik stabil çalışmaz. Tek alma özelliği bence ilerde ps5 alirsan 2.kol olur. Onun dışında 3.part uygulama vs uğraşmakta zor.
Dualsense de titreşim vs. daha iyiymiş diye duydum. Sizcede öyle mi?İkisini de kullandım. Dualsense derim ama okuduğum kadarıyla PC'de pek uyumlu çalışmıyormuş.
Dualsense de titreşim vs. daha iyiymiş diye duydum. Sizcede öyle mi?
Yok ben konsolda kullandım. Uyumluluk için o yüzden yorum yapmadım çünkü PC de kullanmadımDSX programı ile kullanılmıyor mu hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC demi kullandınız hocam?