Şu ürün gerçek gelsin yıkılır buralar. 10 15 tane sipariş verenler olacak. Ama ilk ben bilicem 2 3 gün önce aldımŞöyle bir yazışma oldu
Valla kral mükemmel olur bayadır istiyordum. Bir tanesini satıp beleşe getirmeyi planlıyorumŞu ürün gerçek gelsin yıkılır buralar. 10 15 tane sipariş verenler olacak. Ama ilk ben bilicem 2 3 gün önce aldım![]()
Yıllardır burada konulara bakarım üye olmamıştım sana cevap için yazıyorum. Marka bir kere farklı ve şuan piyasada hiç kimse 1000tl ye xbox kolu satmaz. 6 tane xbox kolu kullandım 4-5 tanede dualsense. Aldım oynadım sattım. Sana şunu diyim bu ürün yan sanayi. Dual motor diye koyduğu ilana bak. Test için şunu diyim ürün gelsin forza horizon 5 gir. Oyunda frende gazda tetik tuşları titreşmiyorsa ürün çakmadır. Hiç seri no uğraşma bileŞu ürün gerçek gelsin yıkılır buralar. 10 15 tane sipariş verenler olacak. Ama ilk ben bilicem 2 3 gün önce aldım![]()
Tamam buralarda ol geldiğinde deneyelimYıllardır burada konulara bakarım üye olmamıştım sana cevap için yazıyorum. Marka bir kere farklı ve şuan piyasada hiç kimse 1000tl ye xbox kolu satmaz. 6 tane xbox kolu kullandım 4-5 tanede dualsense. Aldım oynadım sattım. Sana şunu diyim bu ürün yan sanayi. Dual motor diye koyduğu ilana bak. Test için şunu diyim ürün gelsin forza horizon 5 gir. Oyunda frende gazda tetik tuşları titreşmiyorsa ürün çakmadır. Hiç seri no uğraşma bile)
Amazon müşteri temsilcisi zamanında 16 GB gelen ramlerede 32 demişti.Valla siparişi vermiştim ama iptal ettim. Bunu kimse ummasın orjinal ürün olacağına %100 orjinal değil.
Amazon müşteri temsilciside Xbox ürünü olmadığını 2. kalite ürün olduğunu söylemişti zaten
İstediğin gibi dene dostum 1000tl replikan hayırlı olsunTamam buralarda ol geldiğinde deneyelim![]()
Replika gelirse benim olmayacak ki iade olacak direk.İstediğin gibi dene dostum 1000tl replikan hayırlı olsunHatta o titreşim motorunu bile yaptılarsa ki yapmazlar o zaman 4 tane olur dual motor yazmış
sağlam çakma ürün derim. pcye xbox donatılarda da bağlayıp güncelleme atabiliyor musun bakarsın bunu da dene