Xbox 9. nesil gamepad alınır mı?

3000 tl butcem var ve kaliteli birsey istiyorum xbox ın ismi cismi var ne dersiniz?
Ben 2 senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Tabii ben aldığımda 1700TL'di. Şimdi Hall Efect özellikli gamepad'ler çıktığı için Xbox tercih etmek mantıklı mıdır bilemiyorum.

Ben 2 senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Tabii ben aldığımda 1700TL'di. Şimdi Hall Efect özellikli gamepad'ler çıktığı için Xbox tercih etmek mantıklı mıdır bilemiyorum.
hall effect o kadar önemli birsey mi?

Hall efectli gamepad var mı one x ile kullanabileceğim? 2. elden 2 tane 9. nesil aldım 3100e

Hall efectli gamepad var mı one x ile kullanabileceğim? 2. elden 2 tane 9. nesil aldım 3100e
Bilmiyorum hocam. Bilsen zaten konuyu açan arkadaşa tavsiye verirdim. Bilen arkadaşlar çıkıp yardımcı olur.

Atx battle axe e denk geldim sizce nasıl? Göruntusu cok hosuma gitti beyaz olması ve fiyatıda 1800 tl hall efectli diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben aldım aktif fc25 oynuyorum 26yıda onla oynayacağım valla bir sorun yaşamadım ama 1 ay oldu alalı.Pc için her şeyle uyumlu diye aldım açıkcası rahatta bence

O fiyata çıktıysanız alacağınız tek kol

Evet var ama kablolu kullanımları mevcut. Gamesir markasının g7, t7 ve kaleid serisine bakabilirsiniz

Atx battle axe e denk geldim sizce nasıl? Göruntusu cok hosuma gitti beyaz olması ve fiyatıda 1800 tl hall efectli diyor

Pro versiyonunu daha çok öneririm. Yanında şarj standıyla beraber geliyor. Bende pro'sunun OEM versiyonu var ve gerçekten kusursuz bir kol. Butonlarının mekanik olması kola gerçekten çok fazla şey katıyor

3000 tl butcem var ve kaliteli birsey istiyorum xbox ın ismi cismi var ne dersiniz?
150-200 daha koy 9.nesilden çok daha iyi ve özellikli gamesir cylone 2 al bence

Evet var ama kablolu kullanımları mevcut. Gamesir markasının g7, t7 ve kaleid serisine bakabilirsiniz

Pro versiyonunu daha çok öneririm. Yanında şarj standıyla beraber geliyor. Bende pro'sunun OEM versiyonu var ve gerçekten kusursuz bir kol. Butonlarının mekanik olması kola gerçekten çok fazla şey katıyor
Cylone 2 alabilir dimi hocam konu sahibi müq

150-200 daha koy 9.nesilden çok daha iyi ve özellikli gamesir cylone 2 al bence

Cylone 2 alabilir dimi hocam konu sahibi müq
Elbette cyclone 2 bütçesi çıkarsa çok mantıklı. Hatta bu fiyatın en iyi gamepadi. Kendisi tahminen çok harcamak istemiyor diye düşünerek battle axe pro için yorum yaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,209
Üyeler
183,400
Son üye
Arcade31s
Geri