Evet.Xbox 9.nesil satılıp cyclone 2 alınır mı?
Gamepadde ikinci el bilmiyorum hocam. Garantisi falan varsa olabilir. Hijyen meselesi var bi de başkasının teri bakterisi ölü derisi cartı curtu.Hocam gerçekten o kadar fark var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkinci eli alınır mı?
Hocam ben aldığım zaman herkes 9.nesil övüyorduGamepadde ikinci el bilmiyorum hocam. Garantisi falan varsa olabilir. Hijyen meselesi var bi de başkasının teri bakterisi ölü derisi cartı curtu.
Arada ise devasa fark var rakip değil o ürünle ne dualsense ne xbox. Cyclone 2 nin rakibi xbox elite, dualsense edge.
Saçmalık dostum kim övüyormuş. Hiçbir özellik vadetmiyor.Hocam ben aldığım zaman herkes 9.nesil övüyordu
Onu bilemiyorum agam. İlanlara bak, ne kadar kullandın garantisi var mı falan değerlendir ona göre bir fiyata koy.Hocam kaça satılır?
Hocam ne gibi farklar var ve tmr hall effect mevzusu bu kadar önemli mi sonuçta xboxında garantisi varGamepadde ikinci el bilmiyorum hocam. Garantisi falan varsa olabilir. Hijyen meselesi var bi de başkasının teri bakterisi ölü derisi cartı curtu.
Arada ise devasa fark var rakip değil o ürünle ne dualsense ne xbox. Cyclone 2 nin rakibi xbox elite, dualsense edge.
Garantisi de olsa elbet bi zaman sonra drift sorunu yapıyor. Arka 2 ayarlanabilir tuşu var.Hocam ne gibi farklar var ve tmr hall effect mevzusu bu kadar önemli mi sonuçta xboxında garantisi var
Garanti konusunda gizala da çok iyi bir firma. Hatta ve hatta eğer size gelen ürün ve değişim sonu gelen ürünler hatalı bir partidense direkt gamesir kendisi bile değişim sağlıyor ulaştığınızda. Piyasadaki garantisi en sağlam ürünlerdendir gamesirHocam ne gibi farklar var ve tmr hall effect mevzusu bu kadar önemli mi sonuçta xboxında garantisi var
Hocam 3200 pahalı geldi amaGaranti konusunda gizala da çok iyi bir firma. Hatta ve hatta eğer size gelen ürün ve değişim sonu gelen ürünler hatalı bir partidense direkt gamesir kendisi bile değişim sağlıyor ulaştığınızda. Piyasadaki garantisi en sağlam ürünlerdendir gamesir
Hocam yakın zamanda cyclone 2 den iyisi çıkar mı?Garanti konusunda gizala da çok iyi bir firma. Hatta ve hatta eğer size gelen ürün ve değişim sonu gelen ürünler hatalı bir partidense direkt gamesir kendisi bile değişim sağlıyor ulaştığınızda. Piyasadaki garantisi en sağlam ürünlerdendir gamesir
Hocam cyclone 2 en f/p kollardan bi tanesi fiyatına rağmen. Daha iyisi olarak gamesir g7 pro çıkaracak ama hem çok daha pahalı hem de ülkeye gelmesine daha çok var. Tmr stickli güzel başka bir model de yok piyasada. Yakın zamanda @FR13NDSLX hocam da ben de aolion k20 alıp deneyeceğiz aliexpress'ten. O modele de bakabilirsiniz güzel duruyor ama incelemesi çok fazla yok. Tek eksiği cyclone 2'den hall effect olması tmr yerineHocam 3200 pahalı geldi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yakın zamanda cyclone 2 den iyisi çıkar mı?