Uğraşmaya değmez. Arada ciddi fark yok. 5 yıl xbox kullanmak zorunda kalmış ve ardından dualsense almış birisi olarak söylüyorum eğer memnun değilsen alabiliyorsan dualsense al.Niye hocam?
Denediniz mi hocam cyclone 2'yiUğraşmaya değmez. Arada ciddi fark yok. 5 yıl xbox kullanmak zorunda kalmış ve ardından dualsense almış birisi olarak söylüyorum eğer memnun değilsen alabiliyorsan dualsense al.
Hocam cyclone 2'nin teknolojisi daha üstün. Tmr hall effectin gelişmiş versiyonuGulikit kk3 pro yada Max e bakmanı önerebilirim Hall effect ile ölü bölge diye bir şey kalmıyor ayrıca trigger ve joysticklerde ömür boyu drift sorunu olmuyor (teknik olarak içerisindeki mıknatıslar özelliğini yitirmedigi sürece)
Hocam cyclone 2 ye param yetmeyebilir aolion k20 nasıl kullanınca yazın lütfenDenediniz mi hocam cyclone 2'yi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam cyclone 2'nin teknolojisi daha üstün. Tmr hall effectin gelişmiş versiyonu
Tamamdır hocam.Hocam cyclone 2 ye param yetmeyebilir aolion k20 nasıl kullanınca yazın lütfen
Aga o zaman elindekini kullanmaya devam et. İlerde Bütçen daha fazla olduğunda alırsın. Ne gerek var ki madem öyle ise şu an?Hocam cyclone 2 ye param yetmeyebilir aolion k20 nasıl kullanınca yazın lütfen
Anladım ilk defa duydum o yüzden teşekkürler bilgi içinDenediniz mi hocam cyclone 2'yi
Hocam cyclone 2'nin teknolojisi daha üstün. Tmr hall effectin gelişmiş versiyonu
Aolion K20 20 dolardan satılıyordu 30 dolara çıktı sadece 1 tane satıcıda 18-21 dolar o da uzun süre kalır mı bilemem. Ciddi anlamda ucuza satıyorlar. Ayrı olarak PXN P5 de alabilirsin.Hocam cyclone 2 ye param yetmeyebilir aolion k20 nasıl kullanınca yazın lütfen
Hocam o ne?Aolion K20 20 dolardan satılıyordu 30 dolara çıktı sadece 1 tane satıcıda 18-21 dolar o da uzun süre kalır mı bilemem. Ciddi anlamda ucuza satıyorlar. Ayrı olarak PXN P5 de alabilirsin.
Hocam link varsa atsanızaAolion K20 20 dolardan satılıyordu 30 dolara çıktı sadece 1 tane satıcıda 18-21 dolar o da uzun süre kalır mı bilemem. Ciddi anlamda ucuza satıyorlar. Ayrı olarak PXN P5 de alabilirsin.
Hocam whatgeekteki cyclone 2nin süresi var mı?Aolion K20 20 dolardan satılıyordu 30 dolara çıktı sadece 1 tane satıcıda 18-21 dolar o da uzun süre kalır mı bilemem. Ciddi anlamda ucuza satıyorlar. Ayrı olarak PXN P5 de alabilirsin.
Onun süresi yok uzun zamandır o fiyatta.Hocam o ne?
Hocam link varsa atsanıza
Hocam whatgeekteki cyclone 2nin süresi var mı?
Hangisi iyidir ve bunlar gamesir kadar kaliteli mi hocam?Onun süresi yok uzun zamandır o fiyatta.
PXN P5 (39.5$)
Aolion K20 (42-46$)![]()
PXN P5 Bluetooth Gamepad 1000Hz Salon Tetik Rocker Üç Modlu Uzun Pil Ömrü Ergonomi Amiral Gemisi Anahtarı PC Android IOS - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
![]()
Aolion K20 RGB Kablosuz Oyun Denetleyicisi şarj standı Ile Gamepad Hall Etkisi Joystick Tetik Anahtarı 2/PC/Telefon/Anahtarı - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Aolion da satıcı kuponu var 1 dolarlık. Pxn de o yok 1 dolar daha düşer.
Uyum probleminden bahsettim mi hocam?X360 olarak algılananların uyum problemi nedir hocam?