Xbox aldıktan sonra neler kontrol edilmeli

ilk once icinin acılıp acılmadgına bakmak lazım

Hocam bende 3 yıl kullanıp sattım.Öncelikle arka kısmında beyaz dikdörtgen bantlar var onlar açılmamış olmalı.Açılmışsa iade et yok temizlik içindi falan dinleme.Sonra fan sesini duymaman lazım sadece kulağını dayadığında duyacağın seviyede olmalı o da çok az olmalı kulağını dayasan bile.Bunlara bak portlarında sorun var mı diye bak içine sindiyse hayırlı olsun.:)

Hocam bende 3 yıl kullanıp sattım.Öncelikle arka kısmında beyaz dikdörtgen bantlar var onlar açılmamış olmalı.Açılmışsa iade et yok temizlik içindi falan dinleme.Sonra fan sesini duymaman lazım sadece kulağını dayadığında duyacağın seviyede olmalı o da çok az olmalı kulağını dayasan bile.Bunlara bak portlarında sorun var mı diye bak içine sindiyse hayırlı olsun.:)
Niye temizlik veya macun yenileme için konsolun içi açılmıyor mu saçma sapan yorumlar yapmayın.

1764607438153.webp

Ekler

• 1764607430360.webp
    1764607430360.webp
    8.5 KB · Hit: 14
Niye temizlik veya macun yenileme için konsolun içi açılmıyor mu saçma sapan yorumlar yapmayın.
Saçma değil direkt değerini yarıya düşürecek bir şey açılmış olması.

Açılmamış gözüküyor bantlar var.Usb portlarına tek tek bak gamepad i kablo ile bağla her usb portuna bak düzgün mü diye.Fan sesine de bak dediğim gibiyse sorun yok .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl işlem yapıldığı belli değil hocam.Sıkıntılı bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri