COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,283
Hayırlı Olsun xbox bu kontroller işini fazlasıyla yapıyor ya. Yeni çıkan dualsensete fena değil ama pc için xbox controlleri daha iyi bence.
sagol kral.Güle güle kullan reis.
sen mi aldın ben bi aksilik yaşadım pü şansıma.Ben kapabilmişim sanırımTeşekkürler hocam
xbox hep iyi. lakin ps5 güzel ama malesef pc olmuyor. olsa onuda denerdim.Hayırlı Olsun xbox bu kontroller işini fazlasıyla yapıyor ya. Yeni çıkan dualsensete fena değil ama PC için xbox controlleri daha iyi bence.
rica ederim reis.Ben kapabilmişim sanırımTeşekkürler hocam
Evet ya biraz sıkıntı. Ama ps5 te şu titreme olayları muazzam bu arada Platinum hayırlı olsun.xbox hep iyi. lakin ps5 güzel ama malesef PC olmuyor. olsa onuda denerdim.
Ben de konuyu okuyordum kodu gördüm ama sonradan fark ettim konunun yeni açılmış olduğunusen mi aldın ben bi aksilik yaşadım pü şansıma.
Ben nereye yazılacağını bilmiyordum.Ben de konuyu okuyordum kodu gördüm ama sonradan fark ettim konunun yeni açılmış olduğunu![]()
tam yazdım kullana bastım yanlış yazmışım meğer daha ilk hit bendim D:hayirli olsun ozaman.
Bende o yüzden alamadım . Buldum sonradan ama geçmişti artıkBen nereye yazılacağını bilmiyordum.