- Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk kez deniyorum. Getiren kişiye bağlı olarak 1 aya kadar sürebiliyormuş.Uygulama nedir? Ve daha önce kullandın mı? Kullandıysan memnun musun uygulamadan
İlk kez deniyorum. Getiren kişiye bağlı olarak 1 aya kadar sürebiliyormuş.Uygulama nedir? Ve daha önce kullandın mı? Kullandıysan memnun musun uygulamadan
Denemeye değer. Güzel site ise benimde almayı düşündüğüm şeyler var.İlk kez deniyorum. Getiren kişiye bağlı olarak 1 aya kadar sürebiliyormuş.
Konuyu güncel tutmaya çalışacağım. Bu ürünün fiyat avantajı oldukça iyi.Denemeye değer. Güzel site ise benimde almayı düşündüğüm şeyler var.
Tamamdır dostum. Bende inceliyorum uygulamayıKonuyu güncel tutmaya çalışacağım. Bu ürünün fiyat avantajı oldukça iyi.
Kankam bahsettigin uygulama üzerinden link ile ben de denedim ama otomatik olarak euro ile başka fiyat veriyor sen nasıl yaptınGüncelleme! Bir uygulama aracılığıyla 1650TL'ye siparişini verdim.
Tahmini tutar yazıyormuş dikkat etmemişim. Şimdi yayınladım uygun fiyata halledebilirim inşallahKankam bahsettigin uygulama üzerinden link ile ben de denedim ama otomatik olarak euro ile başka fiyat veriyor sen nasıl yaptın
Kankam nasıl 1650ye aldığını anlatır mısın. Şuan ben de o şekilde almaya çalışıyorum şimdi öde seçeneğiyle öne çıkartacaktım 46.37 euro diyor TL'ye çevirince fark ekleyip 1745tl diyor gerekirse euro ile öderim de senin nasıl yaptığını merak ediyorum yardımcı olursan sevinirimGüncelleme! Bir uygulama aracılığıyla 1650TL'ye siparişini verdim.
Hocam dün ben sipariş geçtiğimde ürünün fiyatı 55 kanada dolarıydı fakat fiyatı güncellenip 60 kanada doları olmuş. Bu yüzden benim sipariş iptal oldu.Kankam nasıl 1650ye aldığını anlatır mısın. Şuan ben de o şekilde almaya çalışıyorum şimdi öde seçeneğiyle öne çıkartacaktım 46.37 euro diyor TL'ye çevirince fark ekleyip 1745tl diyor gerekirse euro ile öderim de senin nasıl yaptığını merak ediyorum yardımcı olursan sevinirim
Yanında kablo dahil olduğu için Türkiye fiyatıyla bu ürünün fiyatı arasında 1500TL fark vardı.500tl fark için 1 yıl garantiden olmayın derim zaten tr de indirimler ile amazon tarzı sitelerde 2200 bandına satılıyor gamepadler çabuk bozulur
Tam tersi yurtdışında satılan ürünler trdekilerden kat ve kat dayanaklı oluyor.500tl fark için 1 yıl garantiden olmayın derim zaten tr de indirimler ile amazon tarzı sitelerde 2200 bandına satılıyor gamepadler çabuk bozulur