ben zamanında 1000 tl gibi bi fiyata 3 yıllık almıştım sürekli de faydalanıyorum. Güzel oyunlar geliyor, güzel oyunlar barındırıyor. İstersen önce içindeki oyunlara bak kendine bi yol çizersin şunu şunu oynarım dersen almanı tavsiye ederimxbox game pass almak mantıklımı 3 aylık youtube premium flnda veriyormuş
hocam o 3 yıl sistemi hala uygulanabilir mi?ben zamanında 1000 TL gibi bi fiyata 3 yıllık almıştım sürekli de faydalanıyorum. Güzel oyunlar geliyor, güzel oyunlar barındırıyor. İstersen önce içindeki oyunlara bak kendine bi yol çizersin şunu şunu oynarım dersen almanı tavsiye ederim
Sürekil oyun oynuyorsan sistemin musaitse evet mantıklı bir sistem.xbox game pass almak mantıklımı 3 aylık youtube premium flnda veriyormuş
Sorunun cevabi olmasi icin baska secenek olmasi lazim. Senin 2. senecegin yok neye göre almali misin?xbox game pass almak mantıklımı 3 aylık youtube premium flnda veriyormuş
fikrim yok geçen yıl mayısta yapmıştım, takip ettiğim bi kaç youtube kanalı buna dair içerik yüklediklerindehocam o 3 yıl sistemi hala uygulanabilir mi?
Reklam gibi algılanmasın ama ben bir sitesen 50 TL ye Forza Horizon 5 Premium hesabı almıştım (geçen yaz) ve içinde hala game pass var. Tek sıkıntı Ubisoft'un oyunlarını açamıyorum. Sitenin adını söyleyebilirim?xbox game pass almak mantıklımı 3 aylık youtube premium flnda veriyormu
Hocam o şey Xbox game pass ultimate 45 tl ikendi bitti maalesefhocam o 3 yıl sistemi hala uygulanabilir mi?
sistemin 2060 + i7 8700k üstü ise mantıklıxbox game pass almak mantıklımı 3 aylık youtube premium flnda veriyormuş
neyse ya almayız biterReklam gibi algılanmasın ama ben bir sitesen 50 TL ye Forza Horizon 5 Premium hesabı almıştım (geçen yaz) ve içinde hala game pass var. Tek sıkıntı Ubisoft'un oyunlarını açamıyorum. Sitenin adını söyleyebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yan e-posta adresini girersin ve sanal kart kullanırsın
Hocam o şey Xbox game pass ultimate 45 TL ikendi bitti maalesef
Ciddiyim bu arada hala var ama Ubisoft Ubisoft'un game pass oyunlarını oynayamayacaksın. Sitenin adını söyleyeyim mi? (Yanlış anladım )neyse ya almayız biter
zaten gamepass de ubisoft oyunu çok yok diye biliyorum varsada benim ilgimi çeken oyunlar yok gibi olanlarda bende var yani atabilirsinCiddiyim bu arada hala var ama Ubisoft Ubisoft'un game pass oyunlarını oynayamayacaksın. Sitenin adını söyleyeyim mi? (Yanlış anladım )
Kafa gitti bir dakikalığına