W Wotw 80+ Bronze Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 759 Reaksiyon skoru 127 9 Nisan 2021 #1 öncelikle xbox game pass i diyelim ki aldım bi oyun ortalama ne kadar kalıyo her al oyunlar değişiyomu
öncelikle xbox game pass i diyelim ki aldım bi oyun ortalama ne kadar kalıyo her al oyunlar değişiyomu
KeReM 1963 80+ Gold Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 7,572 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 8,759 9 Nisan 2021 #2 Wotw yazmış: öncelikle xbox game pass i diyelim ki aldım bi oyun ortalama ne kadar kalıyo her al oyunlar değişiyomu Devamı için tıklayın... geçici oyunların ne zaman gideceği gözüküyor zaten ayrı bi yerde
Wotw yazmış: öncelikle xbox game pass i diyelim ki aldım bi oyun ortalama ne kadar kalıyo her al oyunlar değişiyomu Devamı için tıklayın... geçici oyunların ne zaman gideceği gözüküyor zaten ayrı bi yerde
Ciri 80+ Gold Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 6,801 En İyi Cevap 6 Reaksiyon skoru 32,594 9 Nisan 2021 #3 Çok fazla oynanan oyunlar kalkmıyor genelde, yani uzun süre oynarsın o konuda sıkıntın olmasın. Kimsenin oynamadığı oyunlar kalkıyor genelde. Ama Forza tarzı oyunların kalkacağını sanmıyorum. Millet Forza için alıyordu.
Çok fazla oynanan oyunlar kalkmıyor genelde, yani uzun süre oynarsın o konuda sıkıntın olmasın. Kimsenin oynamadığı oyunlar kalkıyor genelde. Ama Forza tarzı oyunların kalkacağını sanmıyorum. Millet Forza için alıyordu.